Corina Creţu: România trebuie să folosească toate oportunităţile Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene

Loading...

„Acest mandat de şase luni are loc într-un moment plin de provocări, ceea ce reprezintă un motiv în plus pentru ca România să folosească toate oportunităţile pentru a avansa în negocierea dosarelor prioritare, inclusiv în ceea ce priveşte politica de coeziune pentru perioada 2021-2027“, a scris Corina Creţu pe contul său de Facebook.

 

Ea spune că, în calitate de comisar european pentru politicile regionale, se bucură de faptul că politica de coeziune reprezintă o prioritate pentru Preşedinţia română, care de altfel se va desfăşura sub motto-ul „Coeziunea, o valoare comună europeană“.

 

„Acest lucru demonstrează impactul clar pe care această politică a solidarităţii l-a avut în ultimii ani în România, contribuind esenţial la îmbunătăţirea vieţii românilor. Ca şi până acum, atât eu personal, cât şi Comisia Europeană, suntem gata să sprijinim cu tot ce putem autorităţile române pentru a avea o Preşedinţie de succes, care să contribuie la consolidarea proiectului european şi la creionarea unui viitor mai bun al Uniunii Europene. Mult succes!“, încheie Corina Creţu.

Citeste si:  ULTIMA ORĂ

 

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  5. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  6. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  7. Secretul prin care Iohannis a ajuns Presedintele Romaniei
  8. Mai este Simona Halep virgină?