Politica

Corina Creţu: Nu avem voie să ieşim de pe acest drum european, indiferent de greutăţile pe care le întâmpinăm

Loading...

Corina Creţu, Comisarul european pentru politică regională, a declarat că România nu are voie să iasă de pe drumul european, indiferent de greutăți, și asta pentru că apartenenţa la familia europeană este o garanţie a progresului economic, social şi politic.

„România împlineşte 100 de ani de la Marea Unire, este un moment poate mai important decât oricare. Este vorba de 100 de ani încărcaţi de istorie, de suferinţe, dar în care am avut, ca popor, speranţe pentru o viaţă mai bună. România se află pe drumul cel mai bun pe care l-ar fi putut alege în această lungă călătorie. Mesajul meu este acela că nu avem voie să ieşim de pe acest drum european, indiferent de greutăţile pe care le întâmpinăm. Apartenenţa noastră la familia europeană nu are doar o încărcătură simbolică privind identitatea noastră europeană, ci este şi o garanţie a progresului nostru economic, social şi politic”, a declarat Corina Creţu, potrivit Agerpres.

Aceasta a precizat că, în anii de apartenenţă la UE şi în perioada de pre-aderare, România a beneficiat din partea UE de 45 de miliarde de euro, deși a contribuit cu mai puțin de 15 miliarde de euro.
 

Join the LARGEST XXX Cam Site

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.