Corina Creţu: Nu avem voie să ieşim de pe acest drum european, indiferent de greutăţile pe care le întâmpinăm

Loading...

Corina Creţu, Comisarul european pentru politică regională, a declarat că România nu are voie să iasă de pe drumul european, indiferent de greutăți, și asta pentru că apartenenţa la familia europeană este o garanţie a progresului economic, social şi politic.

„România împlineşte 100 de ani de la Marea Unire, este un moment poate mai important decât oricare. Este vorba de 100 de ani încărcaţi de istorie, de suferinţe, dar în care am avut, ca popor, speranţe pentru o viaţă mai bună. România se află pe drumul cel mai bun pe care l-ar fi putut alege în această lungă călătorie. Mesajul meu este acela că nu avem voie să ieşim de pe acest drum european, indiferent de greutăţile pe care le întâmpinăm. Apartenenţa noastră la familia europeană nu are doar o încărcătură simbolică privind identitatea noastră europeană, ci este şi o garanţie a progresului nostru economic, social şi politic”, a declarat Corina Creţu, potrivit Agerpres.

Aceasta a precizat că, în anii de apartenenţă la UE şi în perioada de pre-aderare, România a beneficiat din partea UE de 45 de miliarde de euro, deși a contribuit cu mai puțin de 15 miliarde de euro.
 

Citeste si:  Gala Trandafirului: Doamnele democrate au fost premiate pentru implicare în viaţa socială şi politică a ţării
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. ”Mihai Constantinescu a murit!” Știrea care a pus pe jar o lume întreagă
  5. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  6. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
  7. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express
  8. Top 15 idei de rochii pentru banchet