CORINA CREȚU, nou mesaj pentru GUVERNUL DĂNCILĂ: ‘România deține Președinția Consiliului UE într-un moment plin de provocări’

Loading...

Comisarul european pentru politică regională, Corina Creţu, a transmis marți că este gata să sprijine autoritățile române în contextul preluării președinției Consiliului UE.

„Pentru prima oară de la aderarea la Uniunea Europeană, România deține de astăzi Președinția Consiliului Uniunii Europene. Țara noastră face parte din trio-ul de Președinții rotative ale Consiliului UE, alături de Finlanda și Croația. Acest mandat de șase luni are loc într-un moment plin de provocări, ceea ce reprezintă un motiv în plus pentru ca România să folosească toate oportunitățile pentru a avansa în negocierea dosarelor prioritare, inclusiv în ceea ce privește politica de coeziune pentru perioada 2021-2027.

În calitate de Comisar European pentru politică regională, mă bucur să constat că politica de coeziune reprezintă o prioritate pentru Președinția română, care de altfel se desfășoară sub moto-ul „Coeziunea, o valoare comună europeană“. Acest lucru demonstrează impactul clar pe care această politică a solidarității l-a avut în ultimii ani în România, contribuind esențial la îmbunătățirea vieții românilor.

Citeste si:  Eurodeputat:Alocarea fondurilor să nu fie legată de bâlbele Guvernului în privința statului de drept

Ca și până acum, atât eu personal, cât și Comisia Europeană, suntem gata să sprijinim cu tot ce putem autoritățile române pentru a avea o Președinție de succes, care să contribuie la consolidarea proiectului european și la creionarea unui viitor mai bun al Uniunii Europene. Mult succes!”, a scris Corina Crețu pe Facebook.

”The Facebook Dilemma”, cea mai amplă investigație despre impactul rețelei de socializare asupra vieții private, difuzată ÎN EXCLUSIVITATE pe B1 TV, pe 1 ianuarie, de la ora 21.00

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  3. Home page
  4. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  5. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  6. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  7. Imaginile surprinse într-un hotel din Mamaia. Planul unor turiști ca să economisească bani: Mirosea ca la mama acasă
  8. Cutremurător! ASTROLOGUL vedetelor din ROMÂNIA lansează profeția DUREROASĂ: ‘Se va omorî... Destinul va dărâma tot din temelii’