Corina Creţu, despre alegerile europarlamentare: Aş vrea să candidez. Am o singură ofertă de la Victor Ponta

Loading...

„Este foarte important că România a preluat preşedinţia Consiliului UE. România va coordona şi va încerca să găsească un consens pe diverse dosare importante. Este anul nefericit în care Marea Britanie părăseşte UE”, spune Corina Creţu.

Citeşte şi:  Corina Creţu, noi critici pentru Guvern. România, ultima ţară din UE la combaterea şomajului în rândul tinerilor

Comisarul European a subliniat că s-a zbătut ca pentru următoarea programare financiară România, precum şi Bulgaria sau Italia, să beneficieze de un buget în creştere cu 8%. „Vom avea în plus şase miliarde de euro. De altfel, România a beneficiat de 45 de miliarde de euro din fondurile europene, iar contribuţia s-a ridicat la 15 miliarde de euro”.

Citeşte şi: Rovana Plumb îi răspunde Corinei Creţu: Doamna comisar ar trebui să explice de ce există o asemenea abordare

Comisarii europeni au răsuflat ușurați, după întâlnirile cu Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă, potrivit comisarului european, Corina Crețu, care a dezvăluit ce i-au mărturisit colegii săi, după vizita din România.

Citeste si:  Caru' cu vedete:​ Povestea nespusă a legendarei Brigitte Bardot: o sarcină nedorită și peste 100 de aventuri cu femei și bărbați; Ilie Nastase a facut-o praf pe Brigitte chiar de nunta ei; Prima poză cu Lavinia Pîrva și băiețelul ei

”Au venit foarte crispați și au plecați foarte încântați. Au spus că ne felicită că în ciuda a ceea ce se așteptau, au putut să stea împreună la masă. Era vorba despre neînțelegerea din politică. Președintele Juncker le-a spus, mereu, premierului Dăncilă și președintelui Iohannis să facă un armistițiu”.

Corina Crețu a regretat absența fostului președinte al României de la marele eveniment. ”Îmi pare rău că nu a fost și domnul președinte Ion Iliescu. În mandatul lui a intrat România în UE, negocierile s-au terminat în 2004. Am vorbit doar de Anul Nou, ne-am felicitat”, a spus Corina Crețu la România TV.

Am o ofertă de a candida la europarlamentare pe listele Pro România

Corina Creţu consideră că experienţa dobândită la Bruxelles o poate folosi în continuare pentru România intrând în cursa pentru un nou mandat de europarlamentar.

„Utlima ora am spus ca ma gandesc, aveam si ideea de a nu mai candida, dar cred ca e firesc sa folosesc experienta acumulata pe care să o folosesc ajutand Romania. Nu am luat o decizie în privinţa unui partid. Am o singură oferta de la Ponta pentru listele Pro Romania. Am colaborat cu el. M-a propus pentru postul de comisar european. As vrea sa candidez, am oferta pe care o analizez si pentru care ii multumesc. Nu stiu de ce e atat de demonizat in interiorul PSD”.

Citeste si:  Alianța Vestului. Ponta: ”Atenuează efectele nocive ale Puterii centrale (analfabetă)”
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  6. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  7. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…
  8. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator