Coreea de Nord amenință că își reia programul nuclear

Loading...

Declarația lansată de Ministerul de Externe nord-coreean, vineri seara, a venit pe fondul unor neînțelegeri între Washington și Seul privind utilizarea sancțiunilor și a presiunii pentru determina Nordul să a renunțe la programul nuclear.

Șeful diplomației de la Phenian a declarat că Coreea de Nord ar putea reveni la politica sa „pyongjin” de a dezvolta simultan programe nucleare și dezvoltare economică dacă Statele Unite nu își vor schimba poziția.

Declarația Ministerului de Externe nord-coreean, lansată sub numele directorului Institutului pentru Studii Americane al Ministerului, a declarat că „îmbunătățirea relațiilor și sancțiunilor este incompatibilă”.

„Statele Unite consideră că” sancțiunile și presiunile „lor repetate” conduc la „denuclearizare”. „Nu putem decât să râdem de o idee atât de nebună „, a spus el. Ministrul a descris ridicarea sancțiunilor SUA ca o acțiune normală, având în vedere măsurile proactive și de bună credință ale Phenianului.


Citește și: 

Un polițist din Pitești și copilul său de 3 ani, găsiți morți în casă. Bărbatul și-ar fi ucis copilul, apoi s-a sinucis. Soția a făcut descoperirea macabră

Citeste si:  Borza, analiza politică a săptămânii. Ape tulburi pe scena internațională

Cine e polițistul din Pitești care și-a omorât copilul de 3 ani, apoi s-a sinucis. Trecuse cu brio testarea psihologică în 2018


 

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. ”Mihai Constantinescu a murit!” Știrea care a pus pe jar o lume întreagă
  6. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
  7. Vrei sa faci Karaoke cu marile vedete? Afla aici cum poti deveni si tu vedeta
  8. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.