Corectitudine politică în ŞCOLILE americane: COLINDELE de Crăciun despre Iisus vor fi INTERZISE

Loading...

Școala americană interzice colindele de Crăciun care conțin cuvântul „Iisus”, temându-se că ar putea fi ofensatoare pentru „diferiți elevi de alte naţionalităţi”. Elevii de la școala Robious din Chesterfield, Virginia, au fost informați că nu vor mai cânta cântece care să reprezinte pe Iisus datorită „naturii sacre” a lui Hristos.

„Am avut câțiva elevi care nu se simțeau confortabil cântând un colind care îl menţiona pe Iisus, a spus profesorul de cor de la școală, răspunzând unui părinte interesat de acest lucru într-un e-mail. După întâlnirea cu administratorii şcolii s-a optat să nu se cânte colinde de natură sacră în încercarea de a fi mai sensibili la populația diversă a școlii.

Cu toate acestea, vestea nu a fost bine primite de părinţi. Unul dintre ei, David Allen, susține că planurile se opun ideii pe care școala încearcă să o promoveze. „Încerc să raționalizez modul în care poți încuraja diversitatea și totuși să fii exclusiv într-o anumită zonă”, a spus Allen pentru NBC12. De asemenea, el afirmă că este „foarte preocupat de ceea ce se întâmplă și de toate schimbările care au loc în aceste zile”.

Citeste si:  Promovare politică la etajul 11. Partidul fostului premier Victor Ponta caută susținere la Sibiu

Școala nu a emis încă o declarație care să răspundă pretențiilor și criticii prezentate de Allen și dacă își va adapta planurile pentru sărbătorile de iarnă. „Este o școală, este o experiență educațională în învățare … Nu aș obiecta față de copiii mei dacă i-as auzi cântând melodii hinduse în perioada lor de sărbători”, a mai declarat Allen, potrivit The Irishpost.

Corectitudine politică în ŞCOLILE americane: COLINDELE de Crăciun despre Iisus  vor fi INTERZISE 2 Corectitudine politică în ŞCOLILE americane: COLINDELE de Crăciun despre Iisus  vor fi INTERZISE 3
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Anda Ruga beata crita in club
  2. Home page
  3. Legatura dintre Președintele Klaus Iohannis si SECURITATE
  4. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  5. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  6. O zi din viata unei Mame - Merita citit.
  7. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  8. Ferma 2019. Unde se filmează emisiunea de la Pro Tv. Povestea uluitoare a locului