Politica

Contre în direct, la Antena 3: „Suntem suficient de liberi ca să facem politica editorială așa cum vrem”

Loading...

Victor Paul Dobre a spus, la Antena 3, în emisiunea ”Ediție Specială” că președintele Klaus Iohannis va fi prezent de 1 Decembrie. „Și anul trecut a fost, am fost și eu la paradă, și la recepție, mi se pare că dl Tăriceanu nu a participat, nici la paradă, nici la recepție” a spus Victor Paul Dobre.

„Asta a venit după ce președintele Klaus Iohannis nu i-a invitat la recepție, haideți să punem lucrurile cum au fost, nu rupeți din context ca să încercați să vă impuneți punctul de vedre” a spus Cătălina Porumbel.

Între timp, Victor Paul Dobre s-a auzit spunând: ”Eu înțeleg metodele astea de a schimba un subiect cu altul, cred că probleme mult mai grele sunt la guvernare, doamnă”.

Cătălina Porumbel a precizat: ”Acesta este subiectul emisiunii, dacă nu vreți să-l comentați, nu o faceți, cred că suntem suficient de liberi în această țară ca să facem politica editorială a Antena 3 așa cum vrem”, a declarat moderatoarea, vizibil deranjată de remarca invitatului.

„Și eu am dreptul să-mi spun opinia, președintele respectă Centenarul, Ziua Națională și toate manifestările oficiale. Respectul față de români e un subiect fals”, a spus Victor Paul Dobre.

„Iertați-ne, credem că Centenarul este un subiect important”, a mai menționat Cătălina Porumbel.


Ilan Laufer si-a aratat certificatul de nastere! SURPRIZA URIASA!

Contre în direct, la Antena 3: „Suntem suficient de liberi ca să facem politica editorială așa cum vrem” 2

Contre în direct, la Antena 3: „Suntem suficient de liberi ca să facem politica editorială așa cum vrem” 3

Join the LARGEST XXX Cam Site

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.