Contre în direct, la Antena 3: „Suntem suficient de liberi ca să facem politica editorială așa cum vrem”

Loading...

Victor Paul Dobre a spus, la Antena 3, în emisiunea ”Ediție Specială” că președintele Klaus Iohannis va fi prezent de 1 Decembrie. „Și anul trecut a fost, am fost și eu la paradă, și la recepție, mi se pare că dl Tăriceanu nu a participat, nici la paradă, nici la recepție” a spus Victor Paul Dobre.

„Asta a venit după ce președintele Klaus Iohannis nu i-a invitat la recepție, haideți să punem lucrurile cum au fost, nu rupeți din context ca să încercați să vă impuneți punctul de vedre” a spus Cătălina Porumbel.

Între timp, Victor Paul Dobre s-a auzit spunând: ”Eu înțeleg metodele astea de a schimba un subiect cu altul, cred că probleme mult mai grele sunt la guvernare, doamnă”.

Cătălina Porumbel a precizat: ”Acesta este subiectul emisiunii, dacă nu vreți să-l comentați, nu o faceți, cred că suntem suficient de liberi în această țară ca să facem politica editorială a Antena 3 așa cum vrem”, a declarat moderatoarea, vizibil deranjată de remarca invitatului.

Citeste si:  Gabriela Firea: „La sediul central al PSD se pune la cale un plan de sabotare a mea”

„Și eu am dreptul să-mi spun opinia, președintele respectă Centenarul, Ziua Națională și toate manifestările oficiale. Respectul față de români e un subiect fals”, a spus Victor Paul Dobre.

„Iertați-ne, credem că Centenarul este un subiect important”, a mai menționat Cătălina Porumbel.

Ilan Laufer si-a aratat certificatul de nastere! SURPRIZA URIASA!

Contre în direct, la Antena 3: „Suntem suficient de liberi ca să facem politica editorială așa cum vrem” 2 Contre în direct, la Antena 3: „Suntem suficient de liberi ca să facem politica editorială așa cum vrem” 3
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator
  5. De ce poartă Nina colanţi?
  6. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  7. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
  8. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express