Politica

Companiile low-cost și-au schimbat politica de bagaje

Loading...

Companiile low-cost și-au schimbat politica de bagaje 1

Două dintre cele mai cunoscute companii low-cost și-au schimbat politica de bagaje începând de astăzi. Este vorba despre Ryanair și Wizz Air, care anunță noile condiții de călătorie pentru pasagerii cu bagaje.

Astfel, Clienţii Wizz Air vor putea aduce la bord, un singur bagaj de mână gratuit, de 40x30x20 cm. Numai pasagerii care au achiziţionat Wizz Priority pot lua în cabină şi o geantă tip troller (55x40x23 cm). Wizz Priority este un serviciu care include un bagaj de mână gratuit (40x30x20 cm) şi un troller (55x40x23 cm) care poate fi transportat la bord, check-in prioritar şi îmbarcare prioritară, cu preţuri începând de la 5 euro. Wizz Air a introdus şi un nou tip de bagaj de cală de 10 kilograme, cu preţuri ce încep de la 7 euro.

Condițiile Ryanair

Clienţii Ryanair vor putea lua în cabină un singur bagaj mic gratuit, de maxim 40x20x25 cm, care trebuie să încapă în spaţiul de sub scaunul din faţă. Pentru al doilea bagaj sau dacă bagajul mic este mai mare decât dimensiunile stabilite, se achită o taxă de 26 de lire sterline. Clienţii fără prioritate care doresc să transporte al doilea bagaj mai mare (cu roţi) în cabină pot achiziţiona un bagaj înregistrat de 10kg, la un tarif mai mic de 8€/£ la momentul rezervării (în prezent un bagaj de 20 de kg costă 25€/£). Acest bagaj cu roţi de 10kg trebuie înregistrat la ghişeul check-in de predare bagaje din aeroport. Toţi clienţii cu bagaje înregistrate pot trece de la un bagaj de 20kg, la 25€/£, la un bagaj înregistrat de 10kg, la €/£8.

Join the LARGEST XXX Cam Site

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.