Comisarul european Corina Creţu participă la festivităţile de Ziua Naţională şi Centenar de la Alba Iulia, Cluj-Napoca şi Oradea

Loading...

Sâmbătă, 1 decembrie, înaltul oficial european va participa, alături de reprezentanţi de prim rang ai instituţiilor de stat din România, la festivităţile organizate cu ocazia Zilei Naţionale a României şi a celebrării Centenarului Marii Uniri, la Alba Iulia. De asemenea, Comisarul Corina CREŢU va susţine un discurs pe tema Zilei Naţionale şi a Centenarului Marii Uniri în deschiderea evenimentului festiv organizat de Fundaţia Transilvania Leaders, la Cluj-Napoca.

Luni, 3 decembrie, la Oradea, Comisarul pentru politică regională se va întâlni cu reprezentanţii autorităţilor locale şi judeţene şi va vizita proiectul cu finanţare europeană „Crearea unor trasee pietonale şi îmbunătăţirea transportului public de persoane în zona centrală a Municipiului Oradea“. Prin acest proiect, Primăria Oradea a propus ca fondurile să fie folosite pentru crearea unor trasee pietonale şi pentru biciclişti, precum şi pentru îmbunătăţirea transportului public de călători în zona centrală a municipiului. Valoarea totală eligibilă a proiectului se ridică la aproape 14 milioane de euro, din care contribuţia din Fondul european de dezvoltare regională este de 11,8 milioane de euro.

Citeste si:  Viorica Dăncilă a votat în Parlamentul European un raport favorabil căsătoriei între persoanele de același sex

Peste 2,3 milioane de euro au fost alocaţi construirii Podului Centenarului din valoarea totală a finanţării pentru acest proiect. Construcţia podului peste Crişul Repede, numit şi Podul Centenarului, a avut ca obiectiv interconectarea traseelor de piste de biciclete şi pietonale de o parte şi de cealaltă a râului Crişul Repede, precum şi îmbunătăţirea  accesului către zona centrală prin introducerea unor noi linii de transport public.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. BĂTAIE între vedete! Umilință TOTALĂ pentru BIANCA DRĂGUȘANU: A fost dată AFARĂ cu forța
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Planurile de acasă nu se potrivesc cu realitatea din sezonul 2 „Asia Express”, cel mai dur reality show de aventură!
  6. Asia Express 2019 începe azi! Câți bani ia câștigătorul competiției - Stiri Mondene
  7. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  8. E cea mai proasta perioada a muzicii romanesti de pana acum, si nu vad nicio luminita la capatul tunelului !