Codrin Ștefănescu: Vom tranșa chestiuni interne

Loading...

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, că în ședința CExN al partidului va fi discutată remanierea și că este „obligatoriu” ca social-democrații să tranșeze situația vicepreședintelui Gabriela Firea.

„La ședința de luni a Comitetului Executiv Național vom discuta și despre remaniere, vom tranșa probabil și chestiuni interne, câte ne-au mai rămas”, a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, scrie Mediafax.

Întrebat ce așteptări are de la ședință, social-democratul a răspuns că este obligatoriu ca PSD să discute situația primarului Capitalei, vicepreședintele social-democrat Gabriela Firea, care prin declarațiile sale „afectează întregul partid”.

„Așteptările mele de la această ședință sunt foarte mari, și anume că după acest CEx lucrurile vor intra în normalitate și firesc în interiorul PSD. Ca să intre în normalitate și firesc este obligatoriu să discutăm și să tranșăm veșnicul scandal în care ne implică dna Gabriela Firea și declarațiile care afectează întregul partid”, a explicat Ștefănescu.

Citeste si:  Coaliţia PSD-ALDE a găsit vinovatul pentru dezastrul ţării: Uniunea Europeană

Secretatul general adjunct al PSD a mai spus că mai mulți membri CEx, printre care și el, îi vor cere explicații lui Firea.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Mai este Simona Halep virgină?
  3. Home page
  4. Legatura dintre Președintele Klaus Iohannis si SECURITATE
  5. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  6. Ferma 2019. Unde se filmează emisiunea de la Pro Tv. Povestea uluitoare a locului
  7. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  8. "Sânii mei sunt naturali.." Cristina, piti de Romania cu sâni imenşi.