Politica

Codrin Ștefănescu: Vom tranșa chestiuni interne

Loading...

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, că în ședința CExN al partidului va fi discutată remanierea și că este „obligatoriu” ca social-democrații să tranșeze situația vicepreședintelui Gabriela Firea.

„La ședința de luni a Comitetului Executiv Național vom discuta și despre remaniere, vom tranșa probabil și chestiuni interne, câte ne-au mai rămas”, a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, scrie Mediafax.

Întrebat ce așteptări are de la ședință, social-democratul a răspuns că este obligatoriu ca PSD să discute situația primarului Capitalei, vicepreședintele social-democrat Gabriela Firea, care prin declarațiile sale „afectează întregul partid”.

„Așteptările mele de la această ședință sunt foarte mari, și anume că după acest CEx lucrurile vor intra în normalitate și firesc în interiorul PSD. Ca să intre în normalitate și firesc este obligatoriu să discutăm și să tranșăm veșnicul scandal în care ne implică dna Gabriela Firea și declarațiile care afectează întregul partid”, a explicat Ștefănescu.

Secretatul general adjunct al PSD a mai spus că mai mulți membri CEx, printre care și el, îi vor cere explicații lui Firea.

Join the LARGEST XXX Cam Site

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.