Coaliţia pentru Familie devine partid? Liderul CpF: Politica este necesară, vitală uneori. Avem alături 3.500.000 de cetăţeni români a căror voce nu trebuie să strige în pustie

Loading...

Avem alături 3.500.000 de cetăţeni români a căror voce nu trebuie să strige în pustie, a susținut Mihai Gheorghiu, liderul Coaliţiei pentru Familie, după ce refendumul privind familia tradițională a eșuat. 3 milioane de semnături a strâns CpF pentru ca Legea Fundamentală să precizeze că familia este doar ”uniunea dintre un bărbat și o femeie”. Cum cvorumul de 30% la referendum nu a fost atins, familia va fi în continuare definită în Constituție drept ”uniunea dintre doi soți”. 

Într-o postare pe Facebook, Gheorghiu a acuzat din nou clasa politică pentru eșecul referendumului și a susținut că e nevoie de partide făcute serios, nu pe genunchi.

”Politica este necesară, vitală uneori”, a mai punctat acesta.

Anterior, Gheorghiu declarasă că CpF nu va deveni partid, indiferent de rezultatul referendumului.

”România are nevoie de o mişcare creştină de renaştere naţională, de oameni care înainte de a-i cere ceva, să o slujească. Sunt atâtea lucruri de apărat, de afirmat. Gălăgia patriotardă, conservatorismul de cafenea, partidele făcute pe genunchi nu ne vor ajuta cu nimic. Oamenii trebuie să ajute oameni, inimile să caute inimi, minţile să convingă cu soluţii reale alte minţi. Cei care au asudat, au plâns şi s-au bucurat uneori în toţi aceşti trei ani sunt cei care pot schimba ceva în semenii lor, nu în listele unui partid sau altul. 100 000 de voluntari sunt o imensă forţă a binelui, a iubirii, a credinţei, a patriotismului. Din biserică spre societate, de pe strada noastră pe strada aproapelui nostru. Referendumul nu vorbeşte despre un partid, ci despre oameni care au curajul credinţei lor, au curajul discernămîntului lor. Politica este necesară, vitală uneori, dar ea trebuie să fie expresia autentică şi legitimă a oamenilor, nu doar instrumentul conjunctural al unei ocazii sau alta. România are nevoie de creştini implicaţi, de cultura minţii şi a sufletului, de inteligenţă şi de caracter, de competenţă şi responsabilitate, de adevăr. Am experimentat destul cinismul inteligenţei, al aroganţei, al trufiei, ca şi pe acela al prostiei şi al hoţiei. Poporul român a fost boicotat la referendum, de televiziuni, de partide. Cu toate acestea, avem alături 3 500 000 de români curajoşi, curajul şi discernămîntul lor este lecţia referendumului pentru toţi ceilalţi. 3 500 000 de cetăţeni români a căror voce nu trebuie să strige în pustie“, a scris Mihai Gheorghiu, pe Facebook.  

Citeste si:  CUTREMUR la VÂRF, în POLITICĂ! SCANDAL cu tentă EROTICĂ. Pozele EXPLICITE au apărut pe internet: „Nu acceptăm”
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Mai este Simona Halep virgină?
  3. Home page
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  6. Multumesc Klaus Iohannis pentru cadoul de 19 miliarde de euro
  7. "Sânii mei sunt naturali.." Cristina, piti de Romania cu sâni imenşi.
  8. Cine sunt vedetele care participă în show-ul „Scena misterelor“, prezentat de Dan Negru şi Romică Ţociu FOTO