Ciprian Şerban: Orban, incapabil să ducă o luptă politică elegantă

Loading...

„Ludovic Orban continuă să o atace pe doamna prim-ministru în același mod josnic, mitocănesc, confirmând încă o dată, dacă mai era nevoie, că este incapabil să ducă o luptă politică elegantă, în care opiniile și acțiunile adversarilor politici să fie combătute logic și coerent”, apreciază deputatul PSD Ciprian Şerban.

Deputatul PSD Ciprian Şerban comentează, într-un mesaj transmis pe pagina sa de socializare, cele mai recente declaraţii făcute de către preşedintele PSD, Ludovic Orban. Iată ce scrie parlamentarul social-democrat:

„Se mulțumește să arunce cuvinte grele, jignitoare care ar putea lui însuși să îi facă foarte mult rău. Mai rău decât atât, PNL împreună cu USR, fac tot posibilul pentru a pune piedici politicilor PSD de protecție socială. Înaintând către CCR sesizarea de neconstituționalitate asupra Legii privind sistemul public de pensii, cele 2 partide nu fac altceva decât să amâne aplicarea unor drepturi, pentru anumite persoane aflate în situații speciale, drepturi pe deplin meritate.

Fiecare dintre noi este dator, cred eu, să își îndrepte atenția către semenii noștri care au nevoie de mai multă susținere, iar demersurile lipsite de orice urmă de umanitate ale PNL și USR nu demonstrează decât dezinteresul și nepăsarea cu care aceste partide îi privesc pe cetățenii acestei țări. Aș vrea ca, măcar în acest an, special pentru națiunea română, un an care este despre unitate, dreptate, iubirea pentru frații noștri de țară, să încercăm să fim mai buni, să lăsăm interesele personale într-un alt plan și să acționăm pentru binele general, pentru acei semeni care au nevoie de tot ajutorul și toată daruirea noastră.”

Citeste si:  Tăriceanu: Avem o criză politică

Vezi şi: PSD: Iohannis se cere suspendat

Avarie termoficare Bucureşti. RADET: Când reporneşte căldura

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. De ce poartă Nina colanţi?
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  5. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express
  6. Home page
  7. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…
  8. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator