Cioloș vrea să intre în forță în politică. Mișcarea de ultimă oră a fostului premier

Loading...

PLUS a demarat, vineri seara, competiția internă pentru alegerile parlamentare din 2019.

„Orice membru PLUS care dorește să candideze se poate înscrie până pe 10 ianuarie 2019, la ora 12.00, prin intermediul platformei online. Candidaturile eligibile vor fi supuse unei consultări interne la care vor lua parte toți membrii PLUS. În urma consultării se vor alege 43 de candidați, care vor fi ordonați pe listă de o Comisie de selecție independentă formată din personalități recunoscute din mediul academic, non-guvernamental și al politicilor publice”, transmite formațiunea.

După etapele interne, la sfârșitul lunii ianuarie se va face publică lista finală a candidaților, în ordinea în care ei vor fi repartizați de către Comisia de selecție.

Membrii PLUS care vor să se înscrie în bătălia internă trebuie să trimită mai multe documente, inclusiv un clip video de prezentare.

Pe site-ul partidului se arată că doritorii de un fotoliu în Parlamentul european vor fi ordonați pe listă în funcție de trei criterii: competență în domenii cu relevanță pentru domeniile acoperite de deciziile PE, reieșită în urma analizei CV-ului și a programului propus (40% din scorul evaluării); atractivitatea electorală – capacitatea de a mobiliza vot și de a performa în postura de candidat (30% din scorul evaluării) și diversitate și merit organizational – diversitate în reprezentarea de pe listă și meritul organizational (30% din scorul evaluării).

Citeste si:  Caru' cu vedete: Cum arăta Adela Popescu în copilărie; Felina, iubită şi răsfăţată peste măsură de designer; Adda a lansat cel mai sexy clip din carieră

Viitorii europarlamentari PLUS sunt obligați să se înscrie în grupul politic la care partidul va decide să se afilieze, iar în acest sens se angajează să demisioneze din PE, dacă nu vor respecta această condiție.

Veste BOMBA! Liviu Dragnea si-a primit cadoul de Craciun! Liderul PSD scapa de acuzatii

Cioloș vrea să intre în forță în politică. Mișcarea de ultimă oră a fostului premier 2 Cioloș vrea să intre în forță în politică. Mișcarea de ultimă oră a fostului premier 3
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  5. Secretul prin care Iohannis a ajuns Presedintele Romaniei
  6. Mai este Simona Halep virgină?
  7. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  8. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…