Cioloș: OUG prin care se introduc noi taxe e un act de iresponsabilitate politică / Pentru PSD nu contează cine va deconta oalele sparte / Există doar ziua de azi și foamea uriașă de bani la buget

Loading...

Fostul premier, Dacian Cioloș, afirmă că ordonanța de urgență (OUG) dată de Guvernul Dăncilă prin care se introduc noi taxe este „un act de iresponsabilitate politică“ și arată că pentru PSD nu contează cine va deconta oalele sparte, ci există doar ziua de azi și foamea uriașă de bani la buget.

Cioloș afirmă că decizia luată azi de guvern prin adoptarea OUG privind modificarea Codului Fiscal nu va crește salariile și pensiile, nu va aduce bunăstare, va crea însă premisele unor măriri de prețuri în lunile care vin.

„Un guvern responsabil nu-și bate joc de contribuabili, nu aruncă în aer bursele, nu pune cetățeanul în fața faptului împlinit. Actul de guvernare este un act de maximă responsabilitate, pentru că de el depinde echilibrul întregii societăți. Ordonanța de urgență dată de Guvernul Dăncilă prin care se introduc noi taxe e un act de iresponsabilitate politică. Să dai foc la bursă și să ignori toate mesajele din mediul economic înseamnă dovada că ziua de mâine nu contează. Pentru PSD nu mai are nicio importantă cine va deconta oalele sparte. Există doar ziua de azi și foamea uriașă de bani la buget, disperarea de a acoperi găurile pe care acest partid singur le-a creat”, subliniază fostul premier.

Citeste si:  Esplanada Oancea, subiect de bălăcăreală politică. New entry: Maricel Popa (VIDEO) - Ziar Info Iași

Dacian Cioloș mai spune că cetățenii României nu trebuie să se lase păcăliți de discursul populist.

„Nu pândește nimeni din afară, nu există niciun complot împotriva binelui nostru. Există însă o intenție clară a guvernului de a acoperi incapacitatea de a pune pe roate economia cu taxe noi care, în cele din urmă, se vor răsfrânge tot asupra noastră, a tuturor“, precizează Cioloș.

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat vineri seara, la începutul ședinței de guvern, că Executivul adoptă în această ședință proiectul de OUG care impune noi taxe companiilor și mărește altele existente. În ciuda protestelor unanime din mediul de afaceri, proteste de o duritate fără precedent, Dăncilă a anunțat adoptarea OUG care are menirea de a aduce bani în plus la buget pentru acoperirea creșterilor de salarii și pensii din anul electoral 2019. (detalii aici)

Dacian Cioloș/ foto: Steluța Popescu

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  5. Secretul prin care Iohannis a ajuns Presedintele Romaniei
  6. Mai este Simona Halep virgină?
  7. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  8. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…