Cioloș: ”Se naște în România o nouă formă de democrație”

Loading...

Dacian Cioloș și-a exprimat punctul de vedere după invalidarea referendumuluui.

Dacian Cioloș a declarat la România TV:

”Românii au dat o lecție de democrație. Rezultatul nu are legătură cu căsătoria tradițională ci de o reacție față de politizarea refendumului a partidelor politice, încercând să dezbine românii.

Eu cred că a câștigat democrația. Se naște în România o nouă formă de democrație în care referendumul nu mai poate fi folosit ca instrument manipulator. Nu mă consider un învingător.

Asistăm încă o dată la falimentul unui mod de a face politică. Cei care au încercat să exploateze credinţa simplă a oamenilor, cei care au vrut să transforme Biserica în unealtă de propagandă, cei care au împrăştiat ură şi minciuni în societate doar pentru a câştiga din asta capital politic primesc azi un răspuns clar şi usturător din partea oamenilor. Este evident că vremea acestor politicieni şi baroni ai politicii apune definitiv şi că locul lor trebuie luat de oameni noi, cinstiţi, pricepuţi şi curajoşi, al căror scop unic în viaţa politică este să servească interesul şi bunăstarea cetăţenilor. Vine vremea respectului şi a demnităţii, vine vremea în care climatul de ură și de intoleranţă, discuțiile despre ieșirea din Europa și jignirile aduse românilor din partea unor oameni politici corupţi trebuie să înceteze.

Citeste si:  Caru' cu vedete: Urmaşii marilor actori români: Amintiri despre marele Amza; Documentar despre abuzurile sexuale ale lui Michael Jackson; Motivul pentru care membrii trupei O-Zone nu își mai vorbesc de 15 ani

Nu stiu ce putea sa faca mai mult PSD decat ceea ce au facut. Și-au lipit clar o etichetă pe acest referendum. Pur și simplu prin faptul au amenințat cu acest referendum. PSD și-a asumat acest referendum. Liderii PSD, de mai multe ori au amenințat cu acest referendum, că vor arăta ei ce vor românii, iar românii susțin politica PSD. Îmi imaginez că dacă ar fi trecut de 30% vedeam liderii PSD lăudându-se că cei care au votat susțin politica PSD.

Din punctul meu de vedere, cei care sunt convins că au semnat pentru referendum cu bună credință, crezând în acele valori, din păcate au fost prinși în capcana politică.

Mă bucur că societatea românească nu rămâne dezbinată. Familia din România și chiar familia tradițională are nevoie de politici publice car să îi ajute să aibă locuri de muncă și o viață mai bună.

Din punctul meu de vedere intenția a fost de a dezbina România și românii. Este important să întelegem că lucrurile importante nu se stabilesc în altă afara țării”, spus fostul premier Dacian Cioloș.

Citeste si:  Scandalul de pe SCENA POLITICĂ va ATINGE APOGEUL. An nou, TENSIUNI VECHI. Breaking news în politică
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Mai este Simona Halep virgină?
  3. Home page
  4. Legatura dintre Președintele Klaus Iohannis si SECURITATE
  5. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  6. Ferma 2019. Unde se filmează emisiunea de la Pro Tv. Povestea uluitoare a locului
  7. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  8. "Sânii mei sunt naturali.." Cristina, piti de Romania cu sâni imenşi.