Cine se află în spatele noului partid a lui Dacian Cioloş. Adevărul a ieşit la iveală

Loading...

Dacian Cioloş a lansat, sâmbătă, Partidul Libertăţii, Unităţii şi Solidarităţii (PLUS), formaţiune care a fost deja înregistrată la Tribunal şi face parte din registrul partidelor politice. Fostul premier a menţionat că a luat această decizie întrucât cererea pentru Partidul Mişcarea România Împreună trenează în instanţă de mai bine de opt luni şi că aceasta va fi retrasă zilele următoare de la Tribunalul Bucureşti.

Iordache Adrian Alexandru este partener în cadrul firmei de avocatură Iordache Partners, fiind avocat internaţional cu interese deosebite în dreptul afacerilor, litigii comerciale şi arbitrajul internaţional, dar şi în dreptul aviaţiei. El este convins că psihologia cognitivă va schimba acest secol în moduri profunde şi interesante.   Daneş Raluca Florina a terminat Facultatea de Drept la Cluj şi este partener senior în cadrul aceleiaşi firme, cu experienţă în consultanţă şi litigiu. Are un portofoliu pro bono şi de interes public variat, scrie Adevărul.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Citeste si:  Firea despre CEx: Nu mi-e rusine cu activitatea mea - Politica - Ziarul BURSA
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. De ce poartă Nina colanţi?
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  5. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express
  6. Home page
  7. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…
  8. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator