Cine era ghimpele lui Iohannis în calea președinției Consiliului UE. „Acum este mult mai bine”

Loading...

Iohannis a aprciat că lucrurile „se mișcă” în privința preluării președinției rotative a Consiliului Uniunii Europene și a dat de înțeles că este mulțumit de noul ministru al Afacerilor Externe afirmând că „e mult mai bine acum”.

„La momentul în care am făcut acea afirmaţie, aşa a fost. Şi cred că v-aţi dat seama că s-au schimbat unele lucruri de atunci. Am constatat chiar în această dimineaţă, discutând cu doamna ambasador (n.r. Luminiţa Odobescu – reprezentant permanent al României pe lângă UE), cu alţi reprezentanţi din Bruxelles, că lucrurile se mişcă. Lucrurile se mişcă în domeniul pregătirii practice şi logistice. Noi rămăsesem în urmă cu câteva chestiuni de logistică, de dotări, chestiuni care trebuie să funcţioneze din prima zi şi mi s-a garantat că aceste lucruri care au rămas cumva nelămurite, majoritatea au fost deblocate de noul ministru şi lucrurile merg într-o direcţie bună. Nu vreau să fac acum aprecieri asupra muncii lui Negrescu, dar e mult mai bine acum”, a spus, duminică, şeful statului după reuniunea extraordinară a Consiliului European de la Bruxelles, potrivit Agerpres.

Citeste si:  Criză politică în Sri Lanka: doi premieri şi nici un guvern

Fostul ministru delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, a reacționat prompt și a transmis pe Facebook, în replică la afirmaţiile făcute de preşedintele Klaus Iohannis, că analiza făcută de MAE, după ce a plecat de la conducerea ministerului, a arătat că „totul a fost lăsat în grafic atât pe dimensiunea politică cât şi logistică”. „Referitor la declaraţiile de presă de la Bruxelles ale preşedintelui Klaus Iohannis. Sunt surprins că s-au făcut referiri la mine, la anumite declaraţii scoase din context şi la activitatea mea. Analiza făcută de MAE după plecarea mea, confirmată prin mai multe comunicate de presă, arată ca totul a fost lăsat în grafic atât pe dimensiunea politică cât şi logistică. Chiar în ultima şedinţă de Guvern la care am participat au fost aprobate prioritţile noastre de ţară. Iar pe dimensiunea logistica toate elementele au fost prezentate. Ca dovadă, se ocupă de ele aceleaşi persoane ca şi până acum. Important este să respectam toate practicile europene în materie”, susține Negrescu.

Citeste si:  Tăriceanu, adevărul despre moțiunea de cenzură a Opoziției

Victor Negrescu, a demisionat, zilele trecute, la finalul unei ședințe de guvern tensionată. S-a vehiculat că motivul demisiei a fost reprezentat de lipsa de susținere în ceea ce privește pregătirea și exercitarea Președinției României la Consiliul UE.

Am facut AMOR in 3 cu el si sotia lui! Blonda rupe tacerea! DEZVALUIRI SOC din fotbalul romanesc

Cine era ghimpele lui Iohannis în calea președinției Consiliului UE. „Acum este mult mai bine” 2 Cine era ghimpele lui Iohannis în calea președinției Consiliului UE. „Acum este mult mai bine” 3
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. BĂTAIE între vedete! Umilință TOTALĂ pentru BIANCA DRĂGUȘANU: A fost dată AFARĂ cu forța
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Planurile de acasă nu se potrivesc cu realitatea din sezonul 2 „Asia Express”, cel mai dur reality show de aventură!
  6. Asia Express 2019 începe azi! Câți bani ia câștigătorul competiției - Stiri Mondene
  7. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  8. E cea mai proasta perioada a muzicii romanesti de pana acum, si nu vad nicio luminita la capatul tunelului !