Cine a scris cartea lui Klaus Iohannis? Este mai rau ca in cazul lui Ponta.

Cartea președintelui Klaus Iohannis, ”Pas cu Pas” a fost montată de către colectivul redacțional al revistei Observatorul Cultural, ea fiind la bază un colaj de interviuri acordate de către fostul primar al Sibiului. Informația a fost prezentată de poetul Radu Vancu, în cadrul unei emisiuni Turnul Sfatului TV din Sibiu, scrie turnulsfatului.ro.
”Am răsfoit-o (n.r. cartea «Pas cu Pas»”) și am constatat, mi-a fost și confirmată această constatare a mea de către doamna Carmen Mușat, directoarea Observatorului Cultural, că nu sunt lucruri noi, e de fapt un montaj din interviuri mai vechi, nu e o carte scrisă dintr-un jet.
E montată în redacția Observatorului Cultural de către doamna Carmen Mușat, alături de alți admiratori ai domnului Klaus Iohannis”, a declarat Radu Vancu. El spune că deși nu are o valoare literară foarte mare, ea are un rol bine definit. ”Nu e miza ei să aibă o valoare literară.
Miza ei e să aibă un vehicul pentru niște idei politice care au prins. Deci și-a făcut treaba. Primul pas, nu am nicio idee. M-ar mira să fie tot un montaj de interviuri, pentru că nu cred că a dat atâtea interviuri, încât să poată să scoată o altă carte”, a mai spus Radu Vancu.
Radu Vancu este poet, eseist și traducător, conferențiar la Universitatea „Lucian Blaga” și redactor la revistele „Transilvania” și „Poesis internațional”. Este editor coordonator al revistei „Timpul”.

Vezi video cu dezvaluirea  aici.

Citeste si:  Dovada ca politicienii români au rămas neschimbați
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

Trackbacks/Pingbacks

 1. Legatura dintre Președintele Klaus Iohannis si SECURITATE - Stiri Online - Daily News Romania | Stiri Online - Daily News Romania - mai 28, 2015

  […] NEWS: Cine a scris cartea lui Klaus Iohannis? Este mai rau ca in cazul lui Ponta. 28/05/2015 […]

 2. LEGATURA LUI KLAUS JOHANNIS CU SECURITATEA!,CASA DE AVOCATURA MUSAT A FOST FONDATA DE UN OFITER DE SECURITATE GHEORGHE MUSAT.SOTIA ACESTUIA CARMEN MUSAT CONDUCE RECISTA OBSERVATOR CULTURAL IMPLICATA IN SCRIEREA CARTILOR PENALULUI KLAUS JOHANNIS! | Octavpe - septembrie 28, 2015

  […] Casa de avocatura a fost fondata de un fost ofiter de Securitate, Gh Musat (foto). Sotia acestuia, Carmen Musat, conduce revista Observator Cultural implicata in scrierea cartilor lui Klaus Iohannis. […]

Leave a Reply

 1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
 2. Home page
 3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
 4. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
 5. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
 6. Anda Ruga beata crita in club
 7. Celebrul dealer de droguri al vedetelor, capturat după o operațiune-fulger a ”mascaților”!
 8. Ce afaceri are Geanina Ilieș. Cea mai ”hot” vedetă de la Ferma a povestit din ce face bani!