Chirieac: Tentativă de înlăturare politică a lui Dăncilă. Este intolerabil!

Loading...

Fostul ministru al Muncii Dragoş Pîslaru a declarat, la Digi FM, că Mişcarea România Împreună ia în calcul o acţiune în instanţă împotriva premierului Viorica Dăncilă.

Fostul ministru a motivat decizia invocând faptul că 13 din cei 15 membri din partea societăţii civile ai Consiliului Economic şi Social (CES) au fost schimbaţi pentru că ”deranjau planurile Executivului”.

Analistul politic Bogdan Chirieac este de părere ca Dragoș Pâslaru „transmite acelaşi semnal pe care îl transmite şi Dacian Cioloș: țara se conduce cu DNA-ul şi cătuşele. Atât ştiu domniile lor. Nu se conduce altfel, nu există dialog, instituţii. Există numai organe. Dânşii sunt cu plângerea penală, cu abuzul în serviciu„.

Ce ar putea urma, dacă acest nou dosar va fi deschis

Există această neşansă, în acest moment. Premierul nu este şi parlamentar. Dacă era, orice acţiune era sortită eşecului deoarece camera din care făcea parte nu încuviinţa începerea urmării penale. Mai trebuie, însă, făcut ceva. Și, aici, profesorul Tudorel Toader ar trebui să propună: să activeze acea prevedere a denunțului calomnios. Statul pierde bani când începe o astfel de anchetă, iar cel care a făcut denunţul trebuie să răspundă„, a mai declarat analistul politic, în emisiunea Ediție de weekend, de la Antena 3.

Citeste si:  CALIN POPESCU-TARICEANU: Ministrul Transporturilor va prezenta proiectele de infrastructura - Politica - Ziarul BURSA

Cât despre parcursul în această speţă, Bogdan Chirieac a afirmat că, în cazul în care se va depune o plângere penală „va fi luată în seamă şi se va încerca acelaşi lucru ca în cazul plângerii după întâlnirea cu premierul Israelului. Doar că acele consecinţe internaţionale erau atât de importante, încât „au lăsat-o jos”. Dar cum? L-au schimbat pe şeful DIICOT, ca să se închidă acel dosar aberant.

Se poate să fie o nouă tentativa de înlăturare politică, prin intermediul justiţiei, a doamnei Dăncilă. Nu este în regulă. Nu se întâmplă aşa ceva în niciun stat european civilizat sau în toată lumea occidentală. Adică opoziţia face plângeri penale, nişte procurori interesaţi le dau curs, apoi preşedintele îl suspendă pe premier. Aşa ceva este intolerabil”.

 

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. ”Mihai Constantinescu a murit!” Știrea care a pus pe jar o lume întreagă
  5. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  6. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
  7. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express
  8. Top 15 idei de rochii pentru banchet