CEC a stabilit plafonul Fondului Electoral pentru alegerile parlamentare

Loading...

Plafonul general al mijloacelor financiare ce pot fi virate în contul bancar „Destinat grupului de iniţiativă”, constituit pentru susţinerea candidatului independent, este stabilit  în mărime de 61 500 de lei, transmite IPN.

Comisia Electorală Centrală a stabilit şi plafonul mijloacelor financiare ce pot fi virate în Fondul electoral la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019. Conform prevederilor normative, plafonul mijloacelor financiare pentru fiecare concurent electoral în circumscripţia naţională este de 86.871.855,75 lei, iar pentru fiecare concurent electoral în circumscripţia uninominală – 1.845.000 lei.

Plafonul general al mijloacelor financiare ce pot fi transferate pe contul „Fond electoral” al participanţilor la referendumul republican consultativ din data de 24 februarie 2019 a fost stabilit în mărime de 43.450.053,38 lei.

De asemenea, a fost a decis cuantumul creditului fără dobânda acordat concurenţilor electorali la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019. Pentru fiecare partid politic, organizaţie social-politică şi bloc electoral, în cazul alegerilor parlamentare în circumscripţia naţionala valoarea creditului este de 50 de mii de lei, iar pentru candidaţii la funcţia de deputat în Parlament, desemnaţi de partide politice, organizaţii social-politice şi blocuri electorale, precum şi pentru candidaţi independenţi, în cazul alegerilor parlamentare în circumscripţii uninominale – 10 mii de lei.

Citeste si:  Caru' cu vedete: Protest în Londra la un concert Carla's Dreams. Trupa e acuzată că a cântat pentru oligarhi; Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere; Ea e cea mai sexy prezentatoare radio

 

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  5. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  6. Secretul prin care Iohannis a ajuns Presedintele Romaniei
  7. Mai este Simona Halep virgină?
  8. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator