Ce trebuie să știi despre eMAG, de la livrare la politica prețurilor de Black Friday

Loading...

Mădălina Gănescu

– ACUM O zi în Retail

Am fost la întâlnirea anuală cu CEO-ul eMAG, Iulian Stanciu. De aici am aflat despre ce s-a schimbat în eMAG de anul trecut până în prezent, care sunt planurile pentru lunile ce urmează și am obținut câteva răspunsuri la întrebările pe care le aveam legate de produsele resigilate vândute ca noi.

Am înregistrat video prezentarea, iar asta pentru a nu omite anumite aspecte care ar putea fi de interes pentru voi, utilizatorii care ne urmăriți și sunteți clienți eMAG.

Am împărțit prezetarea pe fiecare temă dezbătută, astfel încât să dați play exact la părțile care vă interesează. (PS: sunetul nu este cel mai bun, remediem pe viitor problema cu un microfon unidirecțional, dar e păcat să pierdem informațiile).

Prima parte din prezentare este despre evoluția traficului pe mobil, comenzile de produse electro-IT din total produse și evoluția clienților noi pe eMAG.ro.

Ce trebuie să știi despre eMAG, de la livrare la politica prețurilor de Black Friday 2

În a 2-a parte a prezentării găsiți informații legate de livrarea rapidă, cât s-a investit în tehnologie, dar și ce e planificat pentru viitorul mediu spre îndepărtat.

Citeste si:  Ambasadorul României la Uniunea Europeană, Luminiţa Odobescu, în Top 20 cele mai influente femei de la Bruxelles

A 3-a, a 4-a, a 5-a și a 6-a parte vizează partenerii marketplace sau anteprenorii și companiile care doresc să intre în marketplace. Iulian Stanciu vorbește aici despre calitatea marketplace, creșterea ofertei din marketplace, ce primesc sellerii din marketplace sau cum este îmbunătățită calitatea din marketplace.

De asemenea, este tratat și subiectul suspendare, reactivare și reziliere cont marketplace, se discută despre estimarea termenului de livrare în marketplace și despre butonul de cumpărare.

A 6-a parte începe cu detaliile despre customer service pentru clienții eMAG care cumpără din marketplace (un proiect pilot cu 250 de persoane) și continuă cu o componentă foarte importantă și de maxim interes pentru clienți – LIVRAREA!

Dacă sunteți interesați de îmbunătățirile aduse la retur și cum primești banii înapoi, dați play la videoclipul de mai jos.

Ultima parte atinge subiectul Black Friday, dar nu primi amănunte despre campania, confirmată pentru 16 noiembrie 2018 la eMAG. În schimb, Iulian Stanciu explică încă o dată politica prețurilor în perioada campaniei cu cele mai mari reduceri din an.

Citeste si:  Toată clasa politică a participat la lansarea președinției române la Consiliul UE, sub semnul „Odă bucuriei”

Despre Black Friday 2018 o să află mai multe în aproximativ 2 săptămâni cel mai probabil, în cadrul unui eveniment dedica campaniei.


Pentru cei care au urmărit subiectul resigilatelor vândute ca noi (subiectul pe larg aici >>> https://goo.gl/WT2KWU), CEO-ul eMAG vine cu răspunsuri și promite soluții. Detalii găsiți în #CeZiceGanescu:

‘),1==profitshare_id[„4145665”]){var c=document.createElement(„script”);c.type=”text/javascript”,c.async=!0,c.src=(„https:”==document.location.protocol?”https://”:”http://”)+”w.profitshare.ro/a/93yr”,document.getElementsByTagName(„head”)[0].appendChild(c)} Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. De ce poartă Nina colanţi?
  3. Home page
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  6. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  7. Top 30 - Vedetele din România care s-au iubit în locuri publice
  8. Cele mai provocatoare ţinute de la VIVA! Party 2019. Vedetele s-au întrecut în ţinute fabuloase