Ce răspunde Tăriceanu când este întrebat dacă președintele Iohannis va fi suspendat

Loading...

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a fost întrebat într-o emisiune televizată dacă președintele Klaus Iohannis ar putea fi suspendat.

Iohannis Dragnea Dorneanu Tariceanu agerpres_9360028

FOTO: Agerpres

Călin Popescu Tăriceanu a afirmat că motivele de suspendare sunt înscrise în Constituţie, dar că în politică nu este aşa uşor. „Trebuie să fii pregătit pentru astfel de lupte şi prim-ministrul văd că are tăria necesară, ştie că are susţinerea coaliţiei, orice şicane care vor fi făcute nu ne sperie sau nu ne intimidează”, a spus președintele Senatului, la România Tv.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, lider al ALDE, susţine că premierul Viorica Dăncilă este pregătită să facă faţă „şicanelor” preşedintelui Klaus Iohannis, cum ar fi tergiversarea revocării sau numirii unor miniştri, iar Guvernul şi majoritatea nu vor sta în în loc din acest motiv.

„Doamna prim-ministru este pregătită pentru aceste şicane şi trebuie să mergem mai departe. Nu o să stea guvernarea şi Guvernul şi majoritatea în loc din acest motiv. Toate şicanele pe care le face preşedintele nu ne pot împiedica să adoptăm măsurile pe care le-am programat în programul de guvernare, care sunt destinate îmbunătăţirii vieţii cetăţenilor, creşterii veniturilor lor. (…) Nu ne lăsăm impresionaţi, nici intimidaţi de aceste lucruri. Fiecare găseşte să lupte cu mijloacele pe care le consideră. Asta consideră preşedintele, atâta poate, asta ne arată, noi ne vedem înainte de drum. Fără să fiu consilierul doamnei prim-ministru, dacă m-ar întreba, i-aş spune ‘doamna prim-ministru, nu îl băgaţi prea mult în seamă pe preşedinte’”, a spus Tăriceanu, duminică seara, la România TV.

Citeste si:  Gabriela Firea: Problema traficului nu are culoare politică. Peste 80% din maşini, cu o singură persoană

Liderul ALDE a mai afirmat că motivarea preşedintelui Iohannis privind refuzul celor două propuneri de ministru făcute de premier ar putea ajunge la mijlocul săptămânii viitoare, după care se vor face noi nominalizări.

Sursa: Agerpres

Etichete: calin popescu tariceanu , klaus iohannis , suspendare iohannis
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  5. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  6. Secretul prin care Iohannis a ajuns Presedintele Romaniei
  7. Mai este Simona Halep virgină?
  8. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator