Ce PLĂNUIEȘTE GUVERNUL de la 1 IANUARIE? Un nume GREU din POLITICĂ dă CĂRȚILE pe FAȚĂ

Loading...

„Cum face această şmecherie? Foarte simplu! Prin indexarea accizelor în funcţie de inflaţie indexează accizele exact la carburanţi, unde, ca urmare a creşterii lor, estimarea este că va creşte preţul la pompă cu cel puţin 10 bani, pentru produse energetice, electricitate, pentru gaz petrolier lichefiat GPL, de asemenea, pentru alte produse cum ar fi băuturi alcoolice, ţigări, etc. În condiţiile în care tu ai cea mai mare inflaţie din Europa, ca ţară, ar trebui ca Guvernul să ducă politici de reducere a inflaţiei. Ori Guvernul nu numai că nu face acest lucru, dar toarnă gaz pe foc, încearcă să stingă un foc turnând gaz pe foc. Eu am spus, încă de la începutul acestei guvernări, că, din cauza promisiunilor mincinoase făcute în campania electorală, Guvernul va provoca inflaţie prin politici fiscale, bugetare şi politici la nivelul macro-economic”, a afirmat liderul PNL, scrie Agerpres.

Ludovic Orban este de părere că puterea de cumpărare a tuturor cetăţenilor va fi afectată prin stimularea artificială a creşterii inflaţiei.

Citeste si:  Doliu în politică. Un senator a murit
„Orice creştere de venit trebuie să ducă la creşterea puterii de cumpărare. Ca să ducă la creşterea puterii de cumpărare nu trebuie însoţită de inflaţie, aceasta este o regulă clară economică şi PSD-ul încalcă această regulă, pentru că nu le pasă, de fapt, de nivelul de viaţă al românilor, singura lor preocupare este să-l scape pe Dragnea de puşcărie şi să pună mâna pe Justiţie şi pe toate instituţiile statului”, a susţinut Orban. Potrivit acestuia, PNL a anunţat în repetate rânduri că este nevoie de o politică bugetară mai prudentă.

Orban a menţionat că la ora actuală lipseşte din economie un motor de creştere fundamental – investiţiile, atât în sectorul public, cât şi în sectorul privat. El a adăugat că actuala Putere face în continuare lucruri care sunt împotriva economiei şi împotriva cetăţenilor.

Ce PLĂNUIEȘTE GUVERNUL de la 1 IANUARIE? Un nume GREU din POLITICĂ dă CĂRȚILE pe FAȚĂ 2 Ce PLĂNUIEȘTE GUVERNUL de la 1 IANUARIE? Un nume GREU din POLITICĂ dă CĂRȚILE pe FAȚĂ 3
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  5. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  6. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  7. Secretul prin care Iohannis a ajuns Presedintele Romaniei
  8. Mai este Simona Halep virgină?