Ce au DISCUTAT Corina Crețu și Dăncilă. MIZA este URIASĂ. ÎNTREVEDERE în spatele ușilor ÎNCHISE

Loading...

La discuție au asistat, de asemenea, viceprim-miniștrii Viorel Ștefan și Paul Stănescu, ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, dar și ministrul Sănătății, Sorina Pintea.

„Am discutat despre viitoarea președinție a României la Consiliul UE și despre situația implementării programelor operaționale în perioada de programare 2014-2020. Am dat asigurări încă o dată că atât eu, cât și DG REGIO, vom ajuta cu tot ce putem România”, a declarat Crețu, după întâlnire.

Întrevederea a facilitat realizarea unei treceri în revistă a acțiunilor de pregătire a preluării și exercitării Președinției române a Consiliului Uniunii Europene. Totodată, s-a realizat un schimb de opinii referitoare la discuțiile în curs la nivel UE privind viitorul politicii de coeziune post-2020 și necesitatea menținerii rolului prioritar al acesteia în stimularea investițiilor și creșterii economice, fiind evidențiată, în context, importanța reflectării corespunzătoare a acestei politici în arhitectura viitorului Cadru Financiar Multianual 2021-2027.

De asemenea, au fost abordate aspecte legate de definirea politicii de coeziune post-2020, premierul român subliniind că cetățeanul și coeziunea, ca valori comune, vor reprezenta repere care vor sta la baza demersurilor României în exercitarea mandatului la Președinția Consiliului UE.

Citeste si:  Elena Băsescu, lovitură dură pentru Traian Băsescu. Ce a aflat între timp fostul președinte

În ceea ce privește negocierile privind viitorul buget european, prim-ministrul Viorica Dăncilă a arătat că România își propune o abordare constructivă, care să conducă la atingerea unui compromis, și care să reflecte atât nevoile de a face față noilor provocări, dar și necesitățile legate de promovarea, în continuare, a unei convergențe reale la nivelul Uniunii Europene, prin asigurarea unei finanțări adecvate pentru politica de coeziune și politica agricolă comună.

În cadrul întrevederii a fost abordat, de asemenea, subiectul construirii a trei spitale regionale, proiect prioritar pentru Guvernul României. Cei doi oficiali au discutat despre posibilitățile de finanțare existente și au identificat soluții de realizare a acestor spitale.

Un alt proiect important care a figurat pe agenda de discuții a fost cel al Laserului de foarte mare intensitate de la Măgurele (ELI-NP). De asemenea, a fost discutat subiectul absorbției de fonduri europene în domeniul infrastructurii de transport.

Ce au DISCUTAT Corina Crețu și Dăncilă. MIZA este URIASĂ. ÎNTREVEDERE în spatele ușilor ÎNCHISE 2 Ce au DISCUTAT Corina Crețu și Dăncilă. MIZA este URIASĂ. ÎNTREVEDERE în spatele ușilor ÎNCHISE 3
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  3. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  4. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  5. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…
  6. Secretul prin care Iohannis a ajuns Presedintele Romaniei
  7. Mai este Simona Halep virgină?
  8. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna