Cazan îi răspunde lui Trif: Tinerețea dvs. în politică nu vă scuză să apelați la jigniri

Loading...

Liberalul Mircea Cazan a transmis un drept la replică în urma reacției PSD Sibiu la referendumul desfășurat sâmbătă și duminică în care-l invită pe liderul local social-democrat la mai multă moderație și respect. ”Doresc să precizez următoarele și citez: ”…falsitatea liberalilor s-a manifestat și în comisiile din Parlament, unde au votat împotriva acestui demers democratic, pentru ca, mai apoi, în plen, să voteze „pentru” doar de ochii lumii”, sunt total false. Doresc să-i amintesc domnului președinte PSD Sibiu, Bogdan Trif, că fără votul liberalilor din Senat, acest referendum nu avea loc. Întrucât dl. Trif  nu este parlamentar și nu a fost în parlament când au avut loc voturile în comisii și în plen, nu cunoaște cum a avut loc votul. Acest fapt, însă, nu îl scutește pe dl. Trif, să se întoarcă la cei 7 ani de acasă, petrecuți în Sibiu și să folosească un limbaj adecvat când se adresează unei doamne sau președintelui țării”, a transmis Cazan.

Citeste si:  LOVITURĂ POLITICĂ: Florin Călinescu vrea să-și facă partid și să se lupte cu ‘LIVULICĂ’! Dezvăluiri incendiare

Senatorul spune că fără PNL, desfășurarea referendumului nu se putea desfășura. ”Pentru informarea corectă a populației și a d-lui Trif precizez că pentru desfășurarea acestui referendum trebuia 2/3 din voturi în Senat, iar cu excepția USR-ului și a unor colegi de la UDMR au votat și “falșii liberali” cum îi categorisiți dvs., iar votul a fost deschis prin apel uninominal. Tinerețea dvs. în politică nu vă scuză să apelați la jigniri și la cuvinte ce trec pragul bunului simț”, a mai scris Cazan.

Comentarii

comentarii

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. ”Mihai Constantinescu a murit!” Știrea care a pus pe jar o lume întreagă
  6. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
  7. Secretul prin care Iohannis a ajuns Presedintele Romaniei
  8. Vrei sa faci Karaoke cu marile vedete? Afla aici cum poti deveni si tu vedeta