Cătălin Rădulescu: Homosexualitatea e o boală și trebuie tratată ca atare. Eu voi ieși bucuros din politică dacă se va ajunge la legalizarea căsătoriilor gay

Loading...

Social-democratul Cătălin Rădulescu, zis și ”Deputatul Mitralieră”, susține că homosexualitatea este o boală.

”Niciun medic nu va accepta decât un singur lucru: că orientarea sexuală, altă decât cea firească, între un bărbat și femeie, este o orientare sexuală bolnavă. Asta e o boală”, a spus Rădulescu, la Digi24. 

În opinia sa, după eșecul referendumului ”va începe ceva foarte urât pentru poporul nostru”: ”Se va cere modificarea Codului Civil. Probabil că ceilalți, care s-au bucurat, vor cere să modifice în Codul Civil, vor spune că soții pot fi formați din doi bărbați sau două femei. Așa s-a făcut în alte țări. Eu nu vreau să fiu părtaș la schimbarea tradiției strămoșești. (…) Poporul român trebuie să știe că celelate partide și-au dorit ca în România să nu existe o familie dintre bărbat și femeie”.

Rădulescu a mai afirmat că va ieşi din politică dacă se va ajunge la legalizarea căsătoriilor între persoanele de acelaşi sex: „Eu voi ieși bucuros din politică dacă se va ajunge să se legifereze că un bărbat cu un bărbat pot forma o familie. Eu nu vreau să fiu părtaș la așa ceva. Ieri, în timp ce la noi se vota asta, în Franța se decidea că copiii pot începe viață sexuală la 13 ani, iar în Anglia că dacă un Alin vrea să își spună Alina și să meargă în fustă la școală și părinții nu sunt de acord să fie decăzuți din drepturile părintești. Ca medic vă spun că asta e o boală și trebuie tratată că atare”.

Citeste si:  Tudorel Toader trece TESTUL în Parlament. Moţiunea simplă, RESPINSĂ/ Ministrul Justiţiei scapă şi de remanierea guvernamentală
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. Mai este Simona Halep virgină?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  6. O zi din viata unei Mame - Merita citit.
  7. "Sânii mei sunt naturali.." Cristina, piti de Romania cu sâni imenşi.
  8. Legatura dintre Președintele Klaus Iohannis si SECURITATE