Călin Popescu Tăriceanu, reacție la politica multinaționalelor: Se practică un sistem de transfer al profiturilor către companiile-mamă – MagnaNews

Loading...

O serie de firme practică un sistem de transfer al profiturilor către companiile-mamă iar în România raportează „an de an” profituri mici, a acuzat miercuri liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, comentând noile taxe anunțate în urmă cu o zi de ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici.

„Cu toate că raportează an de an profituri mici rămân în continuare aici. Se practică acest sistem de transfer al profiturilor prin politica de preț de transfer cu companiile mamă, iar profiturile sunt consolidate la nivelul firmei mamă”, a spus Tăriceanu, răspunzând la întrebările presei.

Acesta a susținut că aceste companii „aici raportează profituri nesemnificative doar pentru a da impresia că activitatea e la un minim de rezistență” iar „lucrul acesta nu poate să continue așa”.

În timp ce unele companii plătesc impozitul la nivelul real, „alte firme ocolesc acest lucru abil prin tot felul de mecanisme pentru a plăti impozite mici în România”, a continuat șeful ALDE.

Citește și: Charles Michel, premierul Belgiei, a demisionat din funcţie

Citeste si:  Vedete de pe Instagram, supărate după ce au pierdut milioane de urmăritori
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Anda Ruga beata crita in club
  2. Home page
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Legatura dintre Președintele Klaus Iohannis si SECURITATE
  6. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  7. O zi din viata unei Mame - Merita citit.
  8. Horoscop politic 2019. Ce spun astrele despre Iohannis, Dragnea şi Dăncilă şi cine va avea un început de an dezastruos