Politica

Călin Popescu Tăriceanu: „DNA e un instrument, este o măciucă politică care încearcă se servească unor forțe oculte”

Loading...

Călin Popescu Tăriceanu a declarat că DNA „e un instrument, este o măciucă poltică care încearcă se servească unor forțe oculte”. Declarația președintelui Senatului a fost făcută în contextul în care vicepreședintele Camerei Deputaților, Carmen Mihălcescu, a fost chemată la DNA exact când prezida ședința în care Opoziția a cerut revocarea lui Liviu Dragnea de la șefia Camerei. 

„Cred că pentru toată lumea devine din ce în ce mai evident că așa cum s-a mai întâmplat și în momentul de față DNA e un instrument, este o măciucă poltică care încearcă se servească unor forțe oculte. E evidentă încercarea de a o scoate din joc pe doamna Carmen Milălcescu, în așa fel încât puciul celor din Opoziție să aibă șanse cât mai mari de succes. Sigur că a eșuat, dar nu putem să nu observăm această încercare de debarcare a domului Dragnea și a domnului Iordache. (…) Opoziția recurge la măsuri din ce în ce mai disperate pentru a își pune în aplicare planul pentru răsturnarea Guvernului”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu la România Tv. 

„Forțe oculte mai mult sau mai puțin. Acum depinde. Vedem că domnul Barna poartă discuții cu președintele țării, care văd că îl încurajează în aceste acțiuni, dar probabil sunt și alte forțe în spate. Opoziția pare destul de dezarticulată, nu vedem mare lucru la nivelul PNL și nici al USR. Vedem acest joc al președintelui, discuțiile cu domnul Barna, încercările de a împiedica remanierea guvernamentală, toate se înscriu în aria răsturnării actualei majorități. Aici nu e vorba de un demers democratic. E vorba de jocuri ale unor forțe oculte care încearcă să răstoarne Guvernul”, a explicat Tăriceanu.

Tăriceanu a făcut precizări și cu privire la solicitarea DNA către Parlament pentru începerea urmăririi penale în cazul său. „DNA pur și simplu își bate joc de noi”.

„Tot demersul DNA de a determina Senatul să voteze cererea pentru urmărirea mea face parte din acest joc. DNA pur și simplu își bate joc de noi, nu a transmis o listă, un opis pe fiecare volum. E o muncă foarte anevoioasă, dar sigur voi continua să fac acest lucru și sunt pregătit să dau explicațiile necesare când colegii mei vot cere acest lucru”, a conchis președintele ALDE.

Join the LARGEST XXX Cam Site

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.