Călin Popescu Tăriceanu, anunț despre candidatul la alegerile prezidențiale. Când va fi luată decizia

Loading...

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, susține că va exista o discuție cu PSD pentru un candidat comun la alegerile prezidențiale în al doilea trimestru al anului 2019. Tăriceanu le transmite celor de la PSD că pe lângă scorul tradițional pe care îl aduc ei la prezidențiale ar fi nevoie de ceva în plus, pentru că Năstase, Geoană și Ponta au pierdut la limită.

”Aceasta este realitatea. Din păcate, din anul 2000 încoace, candidații PSD au pierdut la limită alegerile prezidențiale. Și Adrian Năstase, și Mircea Geoană, și Victor Ponta au pierdut la diferențe foarte mici. Rămâne de văzut dacă nu cumva sunt șanse mai mari la prezidențiale dacă, pe lângă scorul pe care PSD îl aduce în mod natural, vine și ceva în plus. Vom analiza și vom vedea.

Probabil că la scorul pe care îl aduce PSD-ul natural mai trebuie ceva în plus. Din acest motiv e de analizat poate o candidatură comună din partea PSD-ALDE pentru a maximiza

Citeste si:  Oficiali UE, la Chișinău: „Această vizită vine pe fondul deteriorării continue a statului de drept și democrației din RM”

Undeva la începutul trimestrului doi al acestui an vom discuta subiectul candidaturii și împreună vom decide asupra acestei chestiuni.”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, la România TV.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  2. Home page
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. ”Mihai Constantinescu a murit!” Știrea care a pus pe jar o lume întreagă
  6. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
  7. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  8. Liderul unionist George Simion şi-a lansat oficial candidatura la Europarlamentare. De ce?