Borboly Csaba: Importanţa referendumului a fost batjocorită

Loading...

Liderul Organizaţiei Teritoriale UDMR Ciuc, Borboly Csaba, care este şi preşedinte al Consiliului Judeţean Harghita, consideră că importanţa referendumului a fost batjocorită de politica dâmboviţeană.

Borboly Csaba consideră că prezenţa redusă la urne demonstrează că actuala clasă politică nu mai poate mobiliza electoratul pentru un anumit scop, ci doar împotriva cuiva sau a ceva.

‘Fiecare referendum aduce noi sarcini clasei politice, dat fiind că referendumul este cel mai important instrument democratic. Actualul plebiscit trebuia să aibă o importanţă şi o miză, din păcate această importanţă a fost batjocorită de politica dâmboviţeană. Prezenţa înregistrată la referendum demonstrează că politicul nu mai poate mobiliza electoratul pentru un scop anume, ci doar împotriva cuiva sau a ceva. Noi constatăm că referendumul din weekend a fost folosit de partidele politice româneşti pentru ruperea celui mai mare partid de opoziţie din Parlamentul României’, a scris Borboly Csaba pe Facebook.

Liderul UDMR Ciuc a adăugat că, în ciuda faptului că referendumul nu este valabil, totuşi a primit un nou mandat ‘pentru continuarea politicii de întărirea a familiilor şi de a lupta în continuare pentru apărarea intereselor valorilor familiale din Ţinutul Secuiesc’.

Citeste si:  Iulia Albu s-a operat. Vedetei i-a fost îndepărtat un chist ovarian - Stiri Mondene

Noi credem în instituţia căsătoriei dintre un bărbat şi o femeie, credem în modelul tradiţional al familiei creştine. În acelaşi timp, ştim că nu fiecare dintre noi a avut o şansa de a avea o familie ideală, dar trebuie să ne concentrăm eforturile, ca familiile monoparentale, indiferent de motiv, să nu fie excluse. Căci, cea mai importantă sarcină pe care o avem, este transmiterea valorilor, ca iubirea şi cinstea, către copiii noştri, care la rândul lor să transmită aceste valori generaţiilor următoare. Iar asigurarea condiţiilor sociale şi economice necesare acestei voinţe trebuie să fie una dintre priorităţile UDMR-ului’, a postat Borboly Csaba. El le-a mulţumit alegătorilor din zona Ciuc care în aceste două zile şi-au exercitat dreptul de a alege şi au participat la referendum.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  3. Home page
  4. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  5. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  6. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  7. Brigitte Năstase, eliminată din Ferma! Vedeta a pierdut duelul cu Otniela
  8. HOROSCOP CHINEZESC 2019 Dragnea, Iohannis și Tăriceanu