Bomba zilei: oamenii lui Rareș Bogdan își fac partid! Acuzație surpriză pentru Iohannis!

Loading...

Politică

Sa primesc un link scurt

81541

”Ideea de a forma un partid a apărut pentru că, în fața intenției PSD a închide sau prelua acest post critic, nimeni din clasa politică, de la Iohannis în jos, nu ne-a sprijinit”

BUCUREȘTI, 12 oct, Sputnik, Dragoș Dumitriu. Veste bombă azi, a doua zi după ce postul condus de Rareș Bodan și Cozmin Gușă a fost zguduit de scandalul drogurilor — prin anunțul oficial al DIICOT.

„Directorul postului de știri Realitatea TV, Edward Pastia, împreună cu Octavian Hoandră și alte persoane au depus actele pentru înscrierea Partidului Realitatea, conform informațiilor disponibile pe portalul instanțelor de judecată”, scrie portalul realitatea.net.

Interesant este că, printre cei care au depus cererea nu sunt chiar Cozmin Gușă și Rareș Bogdan. Din aceeași sursă aflăm de o declarație a lui Gușă care afimră că „e un partid pe care și-l asumă, dar e al oamenilor din Realitatea, e normal ca ei să îl înființeze, să meargă acolo”.

Citeste si:  SONDAJ CURS: Prezență estimată de 34% la Referendumul pentru familie

În acest fel, se reiterează — sau se copiază — formula Dan Diaconescu — OTV — PPDD: o televiziune vehementă, cu implicare politică majoră, înființează un partid, dar patronul, având diverse probleme, nu apare în acte.

Cozmin Gușă a declarat că fondatorii partidului sunt Edward Pastia, Octavian Hoandră și șefa de la administrativ, Dorinița Birjaru, plus două persoane mai puțin cunoscute, Cristina Liliana Anghel și Elzy Gabriela Ciocan.

Cererea a fost înregistrată pe 10 octombrie la Tribunalul București.

„Ideea de a forma un partid a apărut pentru că, în fața intenției PSD a închide sau prelua acest post critic, nimeni din clasa politică, de la Iohannis în jos, nu ne-a sprijinit”, a declarat surprinzător Cozmin Gușă, precizând că angajații „au libertatea să aleagă dacă intră în partid”.

În plus, Gușă, fost secretar general al PSD și lider de grup parlamentar la Alianța DA din partea PD-ul lui Băsescu, afirmă că prin acest ders politic, Realitatea TV nu devine totuși o televiziune de partid:

Citeste si:  Tensiuni pe scena politică, după eșecul referendumului pentru redefinirea familiei în Constituţie. Se cere demisia!

„Nu se schimbă nimic în politica editorială, toate partidele vor fi invitate, își vor spune părerile”. Când partidul va funcționa, vor fi și reprezentanții Partidului Realitatea, în condiții egale cu ceilalți, afirmă Gușă, citat de realitatea.net. 

Reamintim că situația postului în cauză este neclară — atât din punct al situației de insolvență care a depăși limita legală, cât și al patronajului  — existând argumente pentru care aceasta ar aparține încă lui Sorin Ovidiu Vântu.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. BĂTAIE între vedete! Umilință TOTALĂ pentru BIANCA DRĂGUȘANU: A fost dată AFARĂ cu forța
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Anevoiosul Drum al Elefantului a început! 18 vedete în cursa Asia Express
  6. Caru cu vedete: Nicole Scherzinger, in stare de SOC! Hackerii i-au spart telefonul si au publicat un clip intim cu Hamilton; Cu totul la vedere! Kim Kardashian, într-un outfit extrem de sexy pe covorul roşu; Reacția lui Trăistariu, după ce Ester Peony a câștigat Eurovision România;
  7. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  8. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna