BOMBĂ pe scena politică! Un fost președinte PSD DEVOALEAZĂ tactici din culise: „O perioadă VIOLENTĂ de politică românească”

Loading...

Geoană a declarat, joi seară, la Realitatea Tv, că fiecare dintre cele două tabere se află într-o încleștare tot mai violentă, folosind toate instrumentele și pârghiile pe care le au la dispoziție.

„Se trage cu tot armanentul din dotare. Asta e o vorbă din armată. Fiecare dintre cele două tabere, care sunt într-o încleștare tot mai violentă, folosesc toate instrumentele și pârghiile pe care le au la dispoziție. Evident că opoziția cu mai puține instrumente la dispoziție, cu președintele de partea lor, încearcă să folosească momente în Parlament care să arate o șubrezire a majorității PSD. Pe de altă parte, ziariștii pe bună dreptate pun întrebări incisive și directe doamnei premier de a aproba o ordonanță de urgență pentru amnistie sau grațiere. E un sentiment că se încearcă înainte de finalul acestei sesiuni parlamentare și mai ales înainte să intrăm la președinția Consiliului UE un fel de mișcări disperate de ultim moment de ambele părți”, a precizat fostul șef al PSD.

Citeste si:  BOMBA POLITICĂ a ZILEI. Vicepremierul Paul Stănescu a DEMISIONAT

Mircea Geoană a făcut referire și la amnistie și grațiere, despre care a spus că se fac presiuni din guvern pentru „o eventuală măsură extremă și foarte periculoasă”.

„Există încercări de a convinge oameni din guvern pentru o eventuală măsură extremă și foarte periculoasă pentru amnistie și grațiere. În clipa de față suntem într-o perioadă aș spune aproape violentă de politică românească. Este un sentiment de incertitudine, securitate și incoerență de strategie a decidenților politici din România.

Ambele tabere se înarmează pentru un război decisiv. Răspunsul va fi dat la prezidențialele de anul viitor. Atunci va fi adevăratul deznodământ. Este o perioadă complicată și îmi e teamă că din această patimă dusă la extrem să nu suferim cu toții”, a declarat Mircea Geoană, la Realitatea TV.

BÄ‚SESCU l-a SPINTECAT pe Victor CIUTACU! SCANDAL MONSTRU

BOMBĂ pe scena politică! Un fost președinte PSD DEVOALEAZĂ tactici din culise: „O perioadă VIOLENTĂ de politică românească” 2 BOMBĂ pe scena politică! Un fost președinte PSD DEVOALEAZĂ tactici din culise: „O perioadă VIOLENTĂ de politică românească” 3
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. Mai este Simona Halep virgină?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  6. O zi din viata unei Mame - Merita citit.
  7. "Sânii mei sunt naturali.." Cristina, piti de Romania cu sâni imenşi.
  8. Legatura dintre Președintele Klaus Iohannis si SECURITATE