BNR a păstrat neschimbată dobânda de politică monetară

Loading...

Mugur Isărescu
Mugur Isărescu

Consiliul de Administraţie al BNR a decis, marţi, să menţină la 2,5% ratei dobânzii de politică monetară, nivel la care s-a fixat încă din luna mai.

Banca Centrală a menţinut nemodificate atât rata dobânzii pentru facilitatea de depozit (1,50% pe an), cât şi pe cea a dobânzii pentru facilităţii de creditare (3,50% pe an).

BNR a păstrat neschimbate şi nivelurile rateloror pentru rezervele minime obligatorii. în lei şi în valută, ale instituţiilor de credit.

De la începutul anului, Banca Naţională a majorat dobânda-cheie de trei ori. În ianuarie, indcatorul a crescut de la 1,75% până la 2%, în februarie a urmat un nou salt, până la 2,25%, pentru ca în mai să atingă nivelul de 2,5, care a rămas neschimbat până în prezent. 


Join the LARGEST XXX Cam Site
Citeste si:  Tăriceanu își dă mâna cu Cioloș în ALDE Europa. Se naște a III-a forță politică europeană cu Macron în frunte: `Vom face o campanie bazată pe idealuri`
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  3. De ce poartă Nina colanţi?
  4. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  5. Anda Ruga beata crita in club
  6. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…
  7. Home page
  8. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express