Becali ȘOCHEAZĂ cu un nou INTERVIU. Ce PLANURI are latifundiarul din Pipera. „Veniți să-mi luați interviuri prin munți”

Loading...

„Voi știți doar 5% din câtă milostenie fac eu! Eu fac ce fac ca să ajung lângă Dumnezeu. Am lăcomia asta!”; „Eu trăiesc doar pentru Sfânta Liturghie, de la o săptămână la alta. Înainte, când începeau oamenii să se împărtășească, plecam, acum stau alături de ei, îi văd, îl beau și îl mănânc pe Hristos alături de ei”;

„Eu plâng de bucurie când mă împărtășesc. De ce? Pentru că Dumnezeu e bun cu mine și îmi dă mie, un nemernic, să beau și să mănânc trupul lui Hristos. Voi nu mă vedeți, dar plâng mult eu” „Fata mea a făcut 18 ani. Și mi-a cerut să meargă undeva, să se distreze. Eu nu m-am dus. S-au dus soția și fetele mele. Le-am zis „Distrați-vă și cheltuiți cât vreți”. Pe mine mă interesează doar Biserica”.

Vreau ca în 20 de ani să mă lepăd de material. Îmi aranjez fetele, nepoții, le las averea mea și o să plec în munți, mă călugăresc. O să veniți să-mi luați interviuri prin codrii în care mă voi afla”, a spus Becali, care a folosit cel mai des cuvintele milostenie și iubire.

Citeste si:  Teodorovici, acuzat că a plătit datoria externă din fonduri europene: Este amuzant şi aberant să vezi cum măsuri luate cu acordul Comisiei Europene sunt prezentate drept minciuni sau bombe

„În lăcomia mea, eu vreau să ajung în dreapta lui Dumnezeu”, a mai spus acesta.

În timpul interviului, latifundiarul din Pipera a stat cu Sfânta Liturghie în mână și a dat citate din scrierile lui Ioan Gură de Aur, scrie Libertatea.

Legat de fotbal, Becali a spus că Dumnezeu știe ce să facă: „Dacă cer, Dumnezeu face voia Lui. Dumnezeu știe ce gândești, nu poate fi mințit. Și spun „Doamne, dă-mi mie, că știu ce să fac cu banii ăia”.

Vorbesc încet că dacă spun tare mă aude Satana și mă atacă cu cete puternice. Când voi fi vrednic, Dumnezeu îmi va da. Ce e pentru El fotbalul? Cer la rugăciune să bat pe Barcelona. Dacă ai credință, poți muta și munții. Dumnezeu știe ce vreau. Și îmi dă un Coman, Man, Tănase și echipa se face puternică. Încet, încet. Și, pac, câștig campionatul și Liga Campionilor.

Stau toată ziua în rugăciune și spun „Doamne, dă să bat Barcelona și Real Madrid”. Mă împărtășesc și duminica sunt curat și cer să bat Barcelona, Real și toate echipele puternice. Așa gândesc eu. O să spuneți că sunt nebun, cum spun și prietenii mei. Dar să vedem cine are dreptate”.

Citeste si:  Mexicul promite să încheie „oroarea” trăită de migranţi la graniţa cu SUA

În ceea ce privește politica, Becali a mai spus că nu-l susține pe președintele Iohannis: „E cuminte, dar eu susțin doar un ortodox! Uite, cum mă pot eu implica în politică. Dau 10.000.000 de euro pentru ca Ioan Aurel Pop, președintele Academiei Române, să candideze”.

SENZATIE! Primele imagini cu Elena Udrea, după eliberarea din Costa Rica

Becali ȘOCHEAZĂ cu un nou INTERVIU. Ce PLANURI are latifundiarul din Pipera. „Veniți să-mi luați interviuri prin munți” 2 Becali ȘOCHEAZĂ cu un nou INTERVIU. Ce PLANURI are latifundiarul din Pipera. „Veniți să-mi luați interviuri prin munți” 3
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  3. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  4. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  5. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…
  6. Secretul prin care Iohannis a ajuns Presedintele Romaniei
  7. Mai este Simona Halep virgină?
  8. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna