Becali revine în politică şi vrea să se alieze cu Băsescu. Ce a făcut în Poiana Braşov, după cearta cu Bogdan Ionescu

Loading...

Gigi Becali a dezvăluit că Revelionul nu a fost singurul motiv pentru care a mers în Poiana Braşov. Finanţatorul FCSB a avut o săptămână plină în staţiunea montană, iar, după ce a avut un incident cu fostul ginere al lui Traian Băsescu, s-a întâlnit cu preşedintele PMP, Eugen Tomac, pentru a pune la cale o alianţă în politică.

Becali a fost membru al Parlamentului European între iunie 2009 şi decembrie 2012 şi a făcut parte din Parlamentul României între 2012 şi 2013, anul în care a fost condamnat la închisoare. De asemenea, omul e afaceri a făcut parte şi din Partidul Noua Generaţie.

Acum, finanţatorul echipei din Liga 1 Betano îşi doreşte să se reapuce de politică şi a făcut primul pas în acest sens: „M-am întâlnit şi cu preşedintele PMP, Eugen Tomac, la Teleferic, acolo la munte. I-am zis că vreau să mă întâlnesc cu Traian Băsescu, să unim toate forţele astea de opoziţie. Am uitat tot răul, gata. Mi-aş dori să mă întâlnesc cu el, că Băsescu e om deştept. Eu ţin minte doar atunci când m-a sunat la pauza meciului cu Valencia şi m-a invitat la preşedinţie. A fost o onoare pentru mine”, a spus Gigi Becali, pentru Romaniatv.net

Citeste si:  Partid nou pe scena politică gălăţeană - Viaţa Liberă Galaţi

La începutul lunii decembrie, Becali îl ataca pe Liviu Dragnea: „În Centenar dacă nu spunem adevărul când să-l spunem? În Centenar spunem adevărul. Şi ştiţi care este adevărul? Adevărul este că noi din punct de vedere al nivelului de trai suntem ultima ţară din Europa. Adevărul este că tot timpul avem probleme cu UE şi ne atenţionează despre lucrurile pe care le facem cu justiţia.  Dacă vorbim de Centenar noi la ora asta ţara românească este acaparată de mafie cu cel mai mare gangster în fruntea ei: marele gangster Dragnea Liviu. Şi dacă noi sărbătorim şi îi permitem unui gangster să distrugă o ţară în Centenar atunci noi suntem nişte găini şi nu mai vrem să fim noi demni. Care demnitate? Dacă suntem ultimii în Europa la toate? Care-i demnitatea? Dacă noi avem un gangster pe care nimeni nu poate să-l dea jos din statul român şi distruge ţara. Pe omul acesta chiar nu poate nimeni să-l oprească”, a declarat Gigi Becali la România TV.

Citeste si:  Ceea ce au făcut procurorii DNA Oradea este poliție politică în toată regula

Tot în Poiana Braşov, Becali a avut un conflict cu fostul ginere al lui Traian Băsescu, Bogdan Ionescu, poreclit „Syda”, cu care s-a certat într-un restaurant: ”Dacă mai face vreo declaraţie, îi rup o ureche. Pai ce, el e om să-l bat? El e un copil faţă de mine. Am vorbit cu el şi i-am zis că o să-l iert. Eu nu mă duc la biserică şi după mă bat cu oamenii. Sigur, zic că îi rup o ureche aşa ca la copii. Să stea şi părinţii lui liniştiţi că eu nu mă răzbun pe el. Eu nu sunt omul care să ţină minte răul”, a mai adăugat Becali.

Becali are un trecut plin de derapaje şi declaraţii sexiste, iar una dintre ele e considerată intolerabilă de jurnaliştii de la CNN. Într-un articol cu titlul „Un patron de fotbal spune că va ieşi din sport dacă e forţat să formeze o echipă de fotbal feminin”, americanii vorbesc pe larg despre Becali şi părerea sa foarte dură.

Citeste si:  Angelina Jolie este tentată de politică. ”Nu ştiu dacă am vreun schelet în dulap"

 

 

 

Becali revine în politică şi vrea să se alieze cu Băsescu. Ce a făcut în Poiana Braşov, după cearta cu Bogdan Ionescu 1
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. BĂTAIE între vedete! Umilință TOTALĂ pentru BIANCA DRĂGUȘANU: A fost dată AFARĂ cu forța
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Planurile de acasă nu se potrivesc cu realitatea din sezonul 2 „Asia Express”, cel mai dur reality show de aventură!
  6. E cea mai proasta perioada a muzicii romanesti de pana acum, si nu vad nicio luminita la capatul tunelului !
  7. Asia Express 2019 începe azi! Câți bani ia câștigătorul competiției - Stiri Mondene
  8. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna