Băsescu spune că România este la un nivel internaţional de neîncredere care a mai atins cote atât de joase doar după Mineriada din iunie 1991: Schimbaţi mumia de la Ministerul de Externe

Loading...

Fostul preşedinte Traian Băsescu spune că România este la un nivel internaţional de neîncredere care a mai atins cote atât de joase doar după Mineriada din iunie 1991 şi că, pe lângă elementele de politică internă care au contribuit la acest lucru, este evident că politica externă a României în interiorul UE este zero prin inactivitate cauzată de comoditate, indiferenţă şi nepotism. Băsescu afirmă că este „extremă urgenţă” schimbarea din funcţie a ministrului de Externe, Teodor Meleşcanu: „Schimbaţi mumia de la Ministerul de Externe”.

Într-un mesaj postat marţi pe Facebook şi intitulat „Schimbaţi mumia de la MAE”, fostul preşedinte spune că România este la un nivel internaţional de neîncredere care a mai atins cote atât de joase doar dupa Mineriada din iunie 1991. 

El afirmă că sunt, cu certitudine, elemente de politică internă care au contribuit la acest lucru, dar în acelaşi timp este evident că politica externă a României în interiorul UE este zero prin inactivitate cauzată de comoditate, indiferenţă şi nepotism.

Citeste si:  Discriminare pe criterii politice? Tișe, acuzat că împarte banii către comune după bunul plac

Fostul preşedinte susţine că schimbarea ministrului de Externe, Teodor Meleşcanu, este „extremă urgenţă” .

„Din păcate, riscul de contaminare cu neîncredere în România şi în interiorul NATO este major. În afară de a corecta mesajul şi atitudinile anti-UE ale liderilor PSD-ALDE, se impune o măsură urgentă: schimbaţi mumia de la Ministerul de Externe. Pentru politica externă a României este „Extremă Urgenţă””, adaugă fostul şef al statului.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. ”Mihai Constantinescu a murit!” Știrea care a pus pe jar o lume întreagă
  6. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
  7. Vrei sa faci Karaoke cu marile vedete? Afla aici cum poti deveni si tu vedeta
  8. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator