Politica

Băsescu L-A DISTRUS pe Dragnea cu DOVADA UNUI BLAT POLITIC fără precedent. Totul a pornit de la UDMR

Loading...

Fostul președinte Traian Băsescu susține că pentru coaliția aflată la guvernare totul este de vânzare. „Pentru Dragnea, România a devenit o tarabă pe care scrie „totul este de vânzare”, de la gaze naturale, înzestrarea armatei şi funcţii de ministru până la Limba Română. Totul de vânzare”, a scris Băsescu pe Facebook.

Fostul președinte susține că Ordonanța 9 a fost o măsură corectă „având în vedere că mulţi din învăţătorii etnici maghiari, cadre didactice cu studii medii, pregătiţi în şcoli de limbă maghiară, pot avea dificultăţi în vorbirea şi scrierea corectă a Limbii Române”. Fostul șef al statului a adăugat că PSD și Dragnea răspund rapid la amenințările UDMR. „UDMR desfăşoară, cu complicitatea PSD, o politică agresivă de deromânizare şi de maghiarizare a zonelor locuite de minoritarii maghiari. A fost suficient ca UDMR să ameninţe şi vânzătorul naţional, Dragnea, a ordonat Dăncilei anularea textului din Ordonanţa 9/2018. Textul care susţinea învăţarea Limbii Române de către toţi cetăţenii ţării a fost anulat imediat printr-o ordonanţă de urgenţă. Oare unde au fost „patrioţii” de la ALDE?”, a mai spus Traian Băsescu.

La cererea UDMR, Guvernul a anulat articolul din Ordonanța ministerială care, în opinia liderului uniunii, Kelemen Hunor, defavoriza elevii claselor primare din învățământul cu predare în limba minorităților naționale. Potrivit noii reglementări, învățătorii pot preda din nou elevilor Limba română.

Băsescu L-A DISTRUS pe Dragnea cu DOVADA UNUI BLAT POLITIC fără precedent. Totul a pornit de la UDMR 2

Băsescu L-A DISTRUS pe Dragnea cu DOVADA UNUI BLAT POLITIC fără precedent. Totul a pornit de la UDMR 3

Join the LARGEST XXX Cam Site

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.