Băsescu, despre invalidarea referendumului: A fost o notă de plată a electoratului pentru Dragnea și biserică. Liderii BOR au plătit pentru aroganța și mercantilismul lor 

Loading...

Băsescu, despre invalidarea referendumului: A fost o notă de plată a electoratului pentru Dragnea și biserică. Liderii BOR au plătit pentru aroganța și mercantilismul lor  1 Fostul președinte Traian Băsescu spune, referitor la invalidarea referendumului, că românii au vrut să sancționeze instituția politică și Biserica Ortodoxă Română. Oamenii au înțeles că Liviu Dragnea voia să se folosească de scrutin pentru a se legitima într-un moment de criză. În plus, ei sunt deranjați de aroganța și mercantilismul liderilor BOR. 

”Este clar că a fost o plată a electoratului pentru instituția politică și biserică. BOR a primit și ea o noută de plată. Populația a simțit că Dragnea vrea să își facă un piedestal și a vrut să confiște tema”, a spus Băsescu. 

Mai mult, Băsescu mai susține că organizațiile PSD l-au boicotat pe Dragnea și nu s-au mobilizat. ”Dragnea și PSD erau într-un moment de criză de credibilitate. (.,.) Populația a refuzat să fie parte a piedestalului”, a mai comentat el, la România TV.  

O altă greșeală a lui Dragnea a fost aceea că nu a reglementat parteneriatul civil înaintea referendumului astfel încât să ofere și comunității gay o variantă. Aceste cupluri homosexuale au o mare problemă, trăiesc împreună ani de zile și când se despart nu au acel cadru legal pentru a-și împărți bunurile, a precizat el. 

Citeste si:  DEZVĂLUIRILE care cutremură politica din SUA - Trump a vrut să ordone Departamentului Justiției să-i ancheteze pe Hillary Clinton și James Comey (NYT)

Băsescu a mai observat și că BOR, dar și alte biserici au făcut un efort teribil să împingă lumea la vot și a promovat o campanie uneori mult prea agresivă, însă liderii bisericii au plătit pentru aroganța lor. 

”Cred că a primit o lecție pentru trufia ei, administratorii BOR au devenit trufași, aroganți, îi vezi numai în Mercedesuri, au servitori, condiționează slujba de înmormântare, când intri în biserică parcă e talcioc cu lucruri de vânzare din partea bisericii. Ori asta a început să îi deranjeze pe ortodocșii practicanți. Știu sigur că tot mai mulți oameni sunt deranjați de aroganța liderilor BOR și de mercantilismul lor și au plătit”, a afirmat el.

În ceea ce-l privește, senatorul PMP a susținut că a ieșit din sală pentru că nu a vrut să voteze legea de revizuire, dar, în calitate de fost șef de stat, s-a dus la urne, fiind oricum un familist de 44 de ani. Băsescu a adăugat însă că nu și-a îndemnat simpatizanții să meargă la referendum.

Citeste si:  Tăriceanu, despre cererea DNA de urmărire penală: Un demers politic, în contextul în care ultimele sondaje arată că îl devansăm pe actualul președinte
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. BĂTAIE între vedete! Umilință TOTALĂ pentru BIANCA DRĂGUȘANU: A fost dată AFARĂ cu forța
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Anevoiosul Drum al Elefantului a început! 18 vedete în cursa Asia Express
  6. Caru cu vedete: Nicole Scherzinger, in stare de SOC! Hackerii i-au spart telefonul si au publicat un clip intim cu Hamilton; Cu totul la vedere! Kim Kardashian, într-un outfit extrem de sexy pe covorul roşu; Reacția lui Trăistariu, după ce Ester Peony a câștigat Eurovision România;
  7. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  8. Globurile de Aur 2019: Tul, paiete îndrăznețe, rochii cu corset și cu fuste extrem de voluminoase au dominat pe covorul roșu