Barack Obama, discurs fulminant în Nevada: „VOTAŢI pentru a sancţiona ABUZUL de PUTERE. Votaţi împotriva RASISMULUI mascat”

Loading...

„În cele din urmă, există doar un singur control real privind abuzurile de putere, există posibilitatea sancţionării politicii proaste și acela eşti TU şi votul tău”, a declarat fostul președinte la un miting al democraţilor. Mai mult, Obama a avertizat electoratul democrat că decizia de a rămâne acasă în timpul alegerilor din mijlocul lunii noiembrie „ar fi profund periculos pentru democrația noastră”. „Acum avem șansa de a sancționa clasa politică”, a declarat Obama într-un miting ţinut la Universitatea din Nevada, campusul Las Vegas. Obama a criticat în mod direct unele dintre cele mai controversate retorici și politici ale succesorului său în probleme cum ar fi îngrijirea sănătății, imigrația și deficitul bugetar care este alarmant, o recunosc şi republicanii.

„Știu că poți să pariezi pe orice în Vegas, dar nu vrei să pariezi pe republicani crezând că îți vor proteja îngrijirea medicală”, a declarat Obama la eveniment.

Obama a făcut aluzie la atacurile rasiale sub acoperire ale președintelui în discursul său din Las Vegas, precum și la retorica rasistă. „În prezent, republicanii încearcă să spună: Democrații nu cred ca tine, nu arata ca tine sau, nu cred în aceleași lucruri ca și tine „, a spus el. „Am mai văzut acel joc înainte”. Totodată Obama a reamintit oamenilor că au puterea de a schimba Washingtonul, adăugând că „o singură alegere nu va rezolva totul. Dar este un început”, notează huffingtonpost.

Citeste si:  Conflictul PSD versus Corina Creţu. Ce promiteau social-democraţii în campania din 2016 pe tema spitalelor regionale şi ce „au realizat“

Barack Obama, discurs fulminant în Nevada: „VOTAŢI pentru a sancţiona ABUZUL de PUTERE. Votaţi împotriva RASISMULUI mascat” 2 Barack Obama, discurs fulminant în Nevada: „VOTAŢI pentru a sancţiona ABUZUL de PUTERE. Votaţi împotriva RASISMULUI mascat” 3
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. Mai este Simona Halep virgină?
  5. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  6. Anda Ruga beata crita in club
  7. Cine sunt vedetele care participă în show-ul „Scena misterelor“, prezentat de Dan Negru şi Romică Ţociu FOTO
  8. O zi din viata unei Mame - Merita citit.