Politica

Barack Obama, discurs fulminant în Nevada: „VOTAŢI pentru a sancţiona ABUZUL de PUTERE. Votaţi împotriva RASISMULUI mascat”

Loading...

„În cele din urmă, există doar un singur control real privind abuzurile de putere, există posibilitatea sancţionării politicii proaste și acela eşti TU şi votul tău”, a declarat fostul președinte la un miting al democraţilor. Mai mult, Obama a avertizat electoratul democrat că decizia de a rămâne acasă în timpul alegerilor din mijlocul lunii noiembrie „ar fi profund periculos pentru democrația noastră”.

„Acum avem șansa de a sancționa clasa politică”, a declarat Obama într-un miting ţinut la Universitatea din Nevada, campusul Las Vegas. Obama a criticat în mod direct unele dintre cele mai controversate retorici și politici ale succesorului său în probleme cum ar fi îngrijirea sănătății, imigrația și deficitul bugetar care este alarmant, o recunosc şi republicanii.

„Știu că poți să pariezi pe orice în Vegas, dar nu vrei să pariezi pe republicani crezând că îți vor proteja îngrijirea medicală”, a declarat Obama la eveniment.

Obama a făcut aluzie la atacurile rasiale sub acoperire ale președintelui în discursul său din Las Vegas, precum și la retorica rasistă. „În prezent, republicanii încearcă să spună: Democrații nu cred ca tine, nu arata ca tine sau, nu cred în aceleași lucruri ca și tine „, a spus el. „Am mai văzut acel joc înainte”. Totodată Obama a reamintit oamenilor că au puterea de a schimba Washingtonul, adăugând că „o singură alegere nu va rezolva totul. Dar este un început”, notează huffingtonpost.

Barack Obama, discurs fulminant în Nevada: „VOTAŢI pentru a sancţiona ABUZUL de PUTERE. Votaţi împotriva RASISMULUI mascat” 2

Barack Obama, discurs fulminant în Nevada: „VOTAŢI pentru a sancţiona ABUZUL de PUTERE. Votaţi împotriva RASISMULUI mascat” 3

Join the LARGEST XXX Cam Site

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.