Avocata lui Gheorghe Petic, atacată și intimidată de către părtașii binomului PAS-PPDA ca să nu candideze la alegerile parlamentare din 24 februarie

Loading...

Atacată și intimidată ca să nu candideze la alegerile parlamentare din 24 februarie. Este vorba de avocata lui Gheorghe Petic, liderul PPDA de la Ungheni acuzat de la viol, Angela Istrate, care este presată de părtașii binomului PAS-PPDA. Și asta pentru ca Istrate să-și retragă candidatura de pe circumscripția numărul 22 Ialoveni în favoarea lui Liviu Vovc, înaintat de blocul Maiei Sandu și al lui Andrei Năstase.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Angela Istrate a scris că nu poate înțelege politica inechitabilă a binomului PAS-PPDA care prin bloggerii săi încearcă să o discrediteze ca persoană și ca profesionist. Mai mult, avocata a menționat că după ce a depus cererea de înregistrare a grupului de inițiativă la Consiliul Electoral de Circumscripție, a fost sunată de părtașii PAS-PPDA care i-au sugerat să-și retragă candidatura. În caz contrar, va fi supusă judecății populare. Angela Istrate a mai scris că nu a intrat în polemici cu binomul Sandu – Năstase când a deplâns acțiunile grupului de inițiativă care a colectat semnături pentru susținerea sa. Avocata califică această acțiune drept o lovitură pentru cei 500 de cetățeni care i-au acordat încredere.

Citeste si:  Dancila va participa la reuniunea Romania-Bulgaria-Grecia-Serbia - Politica - Ziarul BURSA

În același timp, aceasta a menționat că sloganul propus de ACUM „cine nu este cu noi, este împotriva noastră” va da eșec. Angela Istrate a scris că s-a așteptat la atacuri din partea altor concurenți electorali, dar nu de la cei de la blocul binomului PAS-PPDA.

”Cunosc că sunt foarte multe persoane dezamăgite de politica și tactica adoptată de blocul ACUM în campania electorala derulată”, a precizat avocata lui Gheorghe Petic.

Atacurile venite la adresa candidaților independenți din partea binomului PAS-PPDA a fost criticat dur și de Viorel Savva, moldovean stabilit în SUA, care a anunțat că va candida pe circumscripția uninominală SUA, Canada. Pe pagina sa de Facebook, acesta i-a dat o lecție despre Constituție în care i-a explicat liderului PPDA, Andrei Năstase, că trebuie să respecte pluralismul de opinii. Și asta pentru că acesta a declarat ieri într-o conferință de presă că nu trebuie să se înscrie în cursă candidați independenți, pentru că sunt plătiți.

Citeste si:  Rusia, avertisment pentru SUA: ”E un eșec!”

„Chiar și în eventualitatea în care ați obține o majoritatea parlamentară, mă tem că modul acesta de a gândi obscur și foarte îngust, nu poate fi instituită drept ideologia statului și să ne ferească destinul de un asemenea viitor”, a afirmat moldoveanul stabilit în SUA, Viorel Savva.

Viorel Savva l-a criticat pe Andrei Năstase și pentru faptul că acesta o ține morțiș că blocul pe care îl reprezintă este cel care aduce adevărul și nimeni nu trebuie să gândească altfel decât el. Savva a făcut referință și la un articol din Constituție care stabileşte că partidele politice care prin scopurile sale militează împotriva pluralismului politic sunt neconstituționale.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  5. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  6. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  7. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  8. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…