AUDIO – EXCLUSIV / Radu Voina amendează politica CSM-ului București: „Managementul la acest club este zero barat!”. Ce spune despre Adi Vasile

Loading...

AUDIO – EXCLUSIV / Radu Voina amendează politica CSM-ului București: „Managementul la acest club este zero barat!”. Ce spune despre Adi Vasile 1Fostul mare handbalist și selecționer al echipei naționale Radu Voina a vorbit în exclusivitate la Sport Total FM despre demiterea antrenorului Magnus Johansson de la echipa feminină CSM București.

„Eu nu agreez antrenorii străini și nici jucătoarele străine prea mult. Motivul este foarte clar: toți antrenorii străini care au trecut pe la echipele din România au dat chix, cu excepția momentului când s-a câștigat Liga Campionilor! Nu se potrivește filosofia antrenorilor străini cu cea din campionatul nostru.

Cultura noastră handbalistică nu se aseamănă deloc cu cea nordică, în schimb este apropiată cu cea din spațiul ex-iugoslav.

Am aflat că interimar este Adi Vasile. Este o hotărâre pe jumătate înțeleaptă. Noi căutăm antrenori străini, când avem aici antrenori români, tineri și valoroși. Eu îi doresc din toată inima lui Adi Vasile să reușească! Managementul la acest club este zero barat! Al câtelea antrenor a fost adus cu surle și trâmbițe și apoi ejectat? 

Trebuie tras un semnal de alarmă și la jucătoare! Ele sunt cele mai tari în declarații, dar nu demonstrează nimic pe teren. Cei care aduc acești antrenori și jucătoare din străinătate de ce nu sunt trași la răspundere?”, a declarat Radu Voina, în cadrul emisiunii „Fluier final”.

Citeste si:  Trecutul tenebros al lui Dacian Cioloș: cum ar fi debutat, de fapt, pe scena politică

Intervenția audio a lui Radu Voina poate fi ascultată integral în caseta de mai jos.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. BĂTAIE între vedete! Umilință TOTALĂ pentru BIANCA DRĂGUȘANU: A fost dată AFARĂ cu forța
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Anevoiosul Drum al Elefantului a început! 18 vedete în cursa Asia Express
  6. Caru cu vedete: Nicole Scherzinger, in stare de SOC! Hackerii i-au spart telefonul si au publicat un clip intim cu Hamilton; Cu totul la vedere! Kim Kardashian, într-un outfit extrem de sexy pe covorul roşu; Reacția lui Trăistariu, după ce Ester Peony a câștigat Eurovision România;
  7. E cea mai proasta perioada a muzicii romanesti de pana acum, si nu vad nicio luminita la capatul tunelului !
  8. Nouă cupluri de vedete pleacă în aventura vieții! ”Asia Express” revine la Antena 1, din 10 februarie!