Audieri în cazul imixtiunii Fundației Open Dialog în politica internă a țării noastre şi finanţarea unor partide politice

Loading...

Audieri în Comisia de anchetă a Parlamentului care investighează imixtiunea Fundației „Open Dialog” în politica internă a țării noastre şi finanţarea unor partide politice.

Vineri, în cadrul acesteea vor fi prezenţi responsabilii mai multor instituţii ale statului şi formaţiuni politice.

Potrivit președintelui Comisiei, Igor Vremea, aceştia au furnizat până acum mai multe informaţii, care trebuie să fie discutate.

Deputatul PDM, Igor Vremea, susţine că la şedinţa din această săptămână urmează să fie audiaţi și reprezentanții organizațiilor vizate de legături cu Fundația „Open Dialog”.

Anterior, jurnaliştii de la Zeppelin au scris că lidera ONG-ului, Ludmila Kozlovska, a fost expulzată în această vară din UE pentru legături cu serviciile speciale ruseşti.

Recent, la Varşovia, în cadrul unei dezbateri organizate sub egida OSCE, delegați din mai multe țări au acuzat fundația că face lobby pentru infractori periculoși, beneficiază de finanțări dubioase și livrează echipament militar în Donbass.

Iar la sfârșitul lunii august, europarlamentarul român, Andi Cristea, a solicitat anchetarea surselor de finanțare a fundației.

Citeste si:  Receptie de Ziua Nationala si Centenarul Marii Uniri la Washington (Foto)

Jurnaliştii de la Zeppelin au scris anterior că Fundația „Open Dialog” finanțată de oligarhul controversat din Kazahstan, Muhtar Abliazov, a făcut lobby în Europa și pentru partidele conduse de Maia Sandu şi Andrei Năstase. În listă figurează și raiderul numărul unu în CSI, Veaceslav Platon.


Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. BĂTAIE între vedete! Umilință TOTALĂ pentru BIANCA DRĂGUȘANU: A fost dată AFARĂ cu forța
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Anevoiosul Drum al Elefantului a început! 18 vedete în cursa Asia Express
  6. Caru cu vedete: Nicole Scherzinger, in stare de SOC! Hackerii i-au spart telefonul si au publicat un clip intim cu Hamilton; Cu totul la vedere! Kim Kardashian, într-un outfit extrem de sexy pe covorul roşu; Reacția lui Trăistariu, după ce Ester Peony a câștigat Eurovision România;
  7. E cea mai proasta perioada a muzicii romanesti de pana acum, si nu vad nicio luminita la capatul tunelului !
  8. Nouă cupluri de vedete pleacă în aventura vieții! ”Asia Express” revine la Antena 1, din 10 februarie!