Audieri în cazul imixtiunii Fundației Open Dialog în politica internă a țării noastre şi finanţarea unor partide politice

Loading...

Audieri în Comisia de anchetă a Parlamentului care investighează imixtiunea Fundației „Open Dialog” în politica internă a țării noastre şi finanţarea unor partide politice.

Vineri, în cadrul acesteea vor fi prezenţi responsabilii mai multor instituţii ale statului şi formaţiuni politice.

Potrivit președintelui Comisiei, Igor Vremea, aceştia au furnizat până acum mai multe informaţii, care trebuie să fie discutate.

Deputatul PDM, Igor Vremea, susţine că la şedinţa din această săptămână urmează să fie audiaţi și reprezentanții organizațiilor vizate de legături cu Fundația „Open Dialog”.

Anterior, jurnaliştii de la Zeppelin au scris că lidera ONG-ului, Ludmila Kozlovska, a fost expulzată în această vară din UE pentru legături cu serviciile speciale ruseşti.

Recent, la Varşovia, în cadrul unei dezbateri organizate sub egida OSCE, delegați din mai multe țări au acuzat fundația că face lobby pentru infractori periculoși, beneficiază de finanțări dubioase și livrează echipament militar în Donbass.

Iar la sfârșitul lunii august, europarlamentarul român, Andi Cristea, a solicitat anchetarea surselor de finanțare a fundației.

Citeste si:  HOROSCOP CHINEZESC 2019 Dragnea, Iohannis și Tăriceanu

Jurnaliştii de la Zeppelin au scris anterior că Fundația „Open Dialog” finanțată de oligarhul controversat din Kazahstan, Muhtar Abliazov, a făcut lobby în Europa și pentru partidele conduse de Maia Sandu şi Andrei Năstase. În listă figurează și raiderul numărul unu în CSI, Veaceslav Platon.


Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. De ce poartă Nina colanţi?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  6. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  7. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…
  8. Top 30 - Vedetele din România care s-au iubit în locuri publice