Atac dur la adresa lui Ion Iordache, noul șef de la ALDE: „Se vede un fel de Mesia al Gorjului“ – Impact In Gorj

Loading...

Atac dur la adresa lui Ion Iordache, noul șef de la ALDE: „Se vede un fel de Mesia al Gorjului“ - Impact In Gorj 1Mihai Prunariu, vicepreședintele PSD Gorj, a lansat un atac dur la adresa lui Ion Iordache, președintele organizației municipale ALDE. Acesta a spus, în cadrul unei emisiuni de la Gorj Tv, că liderul de la ALDE se consideră un fel de Mesia al politicii din Gorj: ”Există un protocol de colaborare și suntem parteneri la guvernare. Cred că nu se face la nivelul județului sau al unei comunie altă politică decât cea care trebuie să fie la nivel central, pentru că acolo se dă oră exactă. (…) Avem o alianță la nivelul județului Gorj, un vicepreședinte la nivelul Consiliului Județean care este din partea ALDE. (…) Personal nu-l cunosc pe domnul Iordache. Cred că o singură dată am vorbi cu domnia sa la telefon, când era primarul localității Turceni și, fiind președinte al Asociației Județene de Fotbal, cred că m-a sunat să-mi spun ceva legat de arbitrii. (…) În ceea ce privește politica aplicată de domnia sa nu este în regulă. Se vede un fel de Mesia al Gorjului în ale politicii și vrea să ne învețe că politica nu se face pe alianțe, de ținut cont de partid. Partidul acesta nu este firma mea de acasă unde să le spun angajaților ce să facă și ei să mă asculte. Este o asociere de oameni și se lucrează altfel într-un partid“.

Citeste si:  Omul lui Băsescu ÎNCINGE scena politică - Liderul PMP anunță surprize spectaculoase la alegerile parlamentare

Postul de vicepreședinte al C.J. Gorj ar putea fi dat la PSRO

Vicepreședintele PSD Gorj a precizat că politica pe care o face Ion Iordache este foarte dubioasă, iar prin acțiunile pe care le întreprinde ar putea să urmărească încheierea de contracte pentru firma sa: „Politica dumnealui mi se pare extrem de dubioasă, atâta timp cât avem o alianță și suntem la guvernare în județul Gorj să declare că eu fac alianțe doar cu cei de la putere. Adică fac cu PSD acolo unde este primar PSD și acolo unde nu este primar PSD fac cu primarul care este în funcție. Analizez din punct de vedere politic, iar asta mi se pare că este o politică de stradă, când tu nu mai recunoști alianțele decât atunci când îți convin și faci o politică transpartinică, mânată de interese, și nu mânată de obiective și scopuri. Nu am mai auzit undeva în Europa sau în lume să facem politică în funcție de conducere. Atunci ne trezim și noi și spunem că dacă nu mai suntem în alianță, atunci nu mai văd necesar și oportun de ce să aveți vicepreședinte la Consiliul Județean. Luăm pe unul de la PSRO care sunt aliații noștri de încredere. Politica asta în funcție de interese îmi lasă anumite semne de întrebare majore. Din punct de vedere politic, eu nu înțeleg lucrurile acestea. Din punct de vedere al omului de afaceri, le înțeleg. Adică, domne fac acolo înțelegere cu primarul pentru că, dacă o să am contracte mai târziu, le semnez cu primarul, că nu poate viceprimarul să mi le semneze. Nu vi se pare că lasă cumva de înțeles că facem decât cu ăia care sunt la butoane sau care dau cu semnătura. Stai mă puțin, că nu suntem noi fraieri. Deocamdată noi suntem majoritatea“.

Citeste si:  Cătălin Ivan și-a făcut partid fără președinte

„Nu vrea să fie părtaș la niște războaie“

Mihai Prunariu îi dă, totuși, dreptate lui Iordache, pentru că se poartă războaie fără un rost: „Pe de-o parte, are și domnia sa dreptate un pic, în sensul că nu vrea să fie părtaș la niște războaie care au acum loc numai de dragul de a ne război. Eu sunt de acord că trebuie să mai facem și lucruri în interesul cetățeanului, dar eu îl bănuiesc de ale lucruri și nu este în regulă“.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator
  5. De ce poartă Nina colanţi?
  6. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  7. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
  8. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express