"Ar cauza un cutremur politic şi economic". Intenţiile Elenei Udrea, dezvăluite: informaţiile aflate "dintr-un cerc de prieteni"

Loading...

Actorul şi jurnalistul Mircea N. Stoian a analizat situaţia în care se află Elena Udrea, încarcerată de la începutul lunii în Costa Rica, şi spune că din informaţiile pe care le are „dintr-un cerc de prieteni”, fostul ministru nu a dorit încă să ofere informaţii compromiţătoare despre personaje politice din România în schimbul libertăţii.

Ştirea arestării Elenei Udrea şi a Alinei Bica în Costa Rica a produs vâlvă în România, iar imediat gândurile opiniei publice au zburat spre ce s-ar putea întâmpla dacă, strânsă cu uşa, fosta „Blondă de la Cotroceni” ar oferi anchetatorilor informaţii despre dedesubturile vieţii politice din România. Din punctul de vedere al lui Mircea N. Stoian, Elenei Udrea îi va fi foarte greu să nu cedeze presiunii şi tentaţiei, mai ales că fiica sa, Eva Maria, are doar câteva luni: „Elena Udrea trece printr-o dramă previzibilă…Când a plecat din România, a vrut să se rupă de trecut, dar ea este o „bombă”. Când va intra pe mâinile unor profesionişti în materie de stoarcere de informaţii, sub presiunea psihică şi emoţională de care cei care o vor ancheta vor profita, vreau să văd cât de puternică va fi”, a punctat jurnalistul.

Citeste si:  100 de țări semnează un document ISTORIC: se schimbă întreaga politică de migrație a lumii

„Nu a făcut publice informaţii. Dacă se decide să vorbească, DNA va avea mult de lucru”

Din informaţiile care au ajuns la urechile lui Stoian dintr-un cerc de prieteni apropiaţi fostului ministru, Udrea nu ar fi acceptat pentru moment, dar o eventuală răzgândire ar produce un adevărat cutremur pe scena politică românească: „După părerea mea, Elena Udrea este extrem de puternică. Gândiţi-vă doar că a avut tăria de a nu spune, de a nu scoate la iveală informaţii şocante. Ştiu din cercul ei de prieteni că nu a făcut publice informaţii care, dacă vor intra pe piaţă, vor cauza un cutremur politic şi economic. Ea e un foarte bun negociator, iar sub aparenţa de ţoapă care se îmbracă execrabil se ascunde un caracter puternic şi un om cu o abilitate de negociere uriaşă. Avem de-a face cu o femeie inteligentă, care ştie să-şi gestioneze bine viaţa. Dacă se decide să vorbească, DNA va avea mult de lucru”.

Îl contrazice pe Stelian Negrea

De curând, jurnalistul Stelian Negrea a dezvăluit că are alte informaţii despre intenţiile elenei Udrea: „Potrivit informaţiilor noastre, Udrea a acceptat să colaboreze cu investigatorii FBI. Este o ştire care ar trebui să dea fiori pe şira spinării celor trei persoane. Udrea este trezorierul unor afaceri uriaşe pe timpul celor două mandate ale lui Traian Băsescu. Poate aflăm nişte lucruri cutremurătoare. Într-o investigaţie de acest fel, foarte importante sunt dovezile pe care le pot scoate la suprafaţă şi pe care le pot converti în probe juridice. Atât Udrea, cât şi Alina Bica pot pune la dispoziţia anchetatorilor probe solide. Ele pot da substanţă şi pot transforma nişte bănuieli în probe juridice”, a declarat acesta, la Realitatea TV.

Citeste si:  G. Firea acuză: Discuţia cu primarii de sectoare, un abuz de putere al lui Dragnea
"Ar cauza un cutremur politic şi economic". Intenţiile Elenei Udrea, dezvăluite: informaţiile aflate "dintr-un cerc de prieteni" 1
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. BĂTAIE între vedete! Umilință TOTALĂ pentru BIANCA DRĂGUȘANU: A fost dată AFARĂ cu forța
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Planurile de acasă nu se potrivesc cu realitatea din sezonul 2 „Asia Express”, cel mai dur reality show de aventură!
  6. Asia Express 2019 începe azi! Câți bani ia câștigătorul competiției - Stiri Mondene
  7. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  8. E cea mai proasta perioada a muzicii romanesti de pana acum, si nu vad nicio luminita la capatul tunelului !