Angela Istrate, avocata lui Gheorghe Petic, susţine că este presată de părtașii binomului PAS-PPDA

Loading...

Angela Istrate, avocata președintelui Organizației Teritoriale Ungheni a PPDA, Gheorghe Petic, acuzat de viol, susţine că este presată de părtașii binomului PAS-PPDA. Aceasta susţine că intimidările au scopul de a o obliga să-și retragă candidatura de pe circumscripția numărul 22 Ialoveni în favoarea lui Liviu Vovc. Ultimul este înaintat de blocul Maiei Sandu și al lui Andrei Năstase.

Într-o postare de pe pagina sa de Facebook, Angela Istrate scrie că nu înțelege politica inechitabilă a binomului PAS-PPDA, care prin bloggerii săi încearcă să o discrediteze. Avocata susţine că după ce a depus cererea de înregistrare a grupului de inițiativă la Consiliul Electoral de Circumscripție, a fost sunată de de părtașii PAS-PPDA care i-au sugerat să-și retragă candidatura. În caz contrar, va fi supusă judecății populare.

Aceasta a mai menționat că sloganul propus de ACUM „Cine nu este cu noi, este împotriva noastră” va da eșec, nu numai în cazul meu dar și a altor candidați independenți! Angela Istrate a scris că s-a așteptat la atacuri din partea altor concurenți electorali, dar nu de la cei din blocul PAS-PPDA.

Citeste si:  Politica de baltă în ”stil Gorghiu”: în 2016 se declara pentru familia tradițională, în 2018 profită de Referendum și îl atacă pe Orban care a votat ”Da” - MagnaNews

”Cunosc că sunt foarte multe persoane dezamăgite de politica și tactica adoptată de blocul ACUM în campania electorală derulată”, a precizat avocata lui Gheorghe Petic.

Atacurile venite la adresa candidaților independenți din partea binomului PAS-PPDA au fost criticate și de către un moldovean stabilit în SUA, Viorel Savva, care a anunțat că va candida pe circumscripția uninominală SUA, Canada. Pe pagina sa de Facebook, acesta i-a dat o lecție despre Constituție lui Andrei Năstase, în care i-a explicat liderului PPDA că trebuie să respecte pluralismul de opinii. Se întâmplă după ce Năstase a declarat ieri, într-o conferință de presă, că în cursă nu trebuie să se înscrie candidați independenți, pentru că sunt plătiți.

„Chiar și în eventualitatea în care ați obține o majoritatea parlamentară, mă tem că modul acesta de a gândi obscur și foarte îngust, nu poate fi instituită drept ideologia statului și să ne ferească destinul de un asemenea viitor”, a spus moldoveanul stabilit în SUA, Viorel Savva.

Citeste si:  Traian Băsescu - Omul fără Dumnezeu

Savva l-a criticat pe Andrei Năstase și pentru faptul că acesta insistă că blocul pe care-l reprezintă este cel care aduce adevărul și nimeni nu trebuie să gândească altfel decât el. Savva s-a referit și la un articol din Constituție, care prevede că partidele politice, care prin scopurile sale militează împotriva pluralismului politic, sunt neconstituționale.

„Ce înseamnă asta? Sunt în afara legii! Cum se întâmplă acest lucru? Urmează să vedeți! Nu aveți decât să continuați să deliberați prostii la kilogram. Văd că asta faceți în ultimul timp”, a afirmat moldoveanul stabilit în SUA, Viorel Savva.

Foto: publika.md


Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Anda Ruga beata crita in club
  2. Home page
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Legatura dintre Președintele Klaus Iohannis si SECURITATE
  6. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  7. O zi din viata unei Mame - Merita citit.
  8. Horoscop politic 2019. Ce spun astrele despre Iohannis, Dragnea şi Dăncilă şi cine va avea un început de an dezastruos