Analiştii: Ne aşteptăm ca BNR să menţină miercuri dobânda de politică monetară la 2,5%

Loading...

astăzi, 00:00 Autor: Claudia Medrega

Consiliul de administraţie al BNR poate să decidă în şedinţa de politică monetară de mâine să menţină dobânda-cheie la 2,5%, având în vedere aşteptările de scădere a inflaţiei în perioada următoare şi încetinirea creşterii economice, anticipează majoritatea analiştilor.

Pe lângă şedinţa de mâine, banca centrală mai are programată o şedinţă de politică monetară în acest an, în luna noiembrie.

„Ne aşteptăm ca BNR să menţină rata-cheie neschimbată la 2,50% în 3 octombrie, în conformitate cu consensul. Este posibil ca BNR să rămână încrezătoare în îm­bunătăţirea perspec­ti­velor inflaţiei în absenţa şocurilor externe, dar să lase deschis ciclul de înăsprire“, susţine Ciprian Dascălu, economistul-şef al ING Bank.

 

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) – vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 

Citeste si:  Un deputat PSD a relatat pe Facebook că a fost ameninţat de trei bărbaţi chiar în Secţia de Poliţie 1 şi îi cere măsuri lui Carmen Dan / Internauţii i-au scris că politica PSD de favorizare a infractorilor e de vină / Reacţia Poliţiei Capitalei

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 02.10.2018

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  5. Anda Ruga beata crita in club
  6. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  7. Cine sunt vedetele care participă în show-ul „Scena misterelor“, prezentat de Dan Negru şi Romică Ţociu FOTO
  8. Celebrul dealer de droguri al vedetelor, capturat după o operațiune-fulger a ”mascaților”!