Analist politic: Pe dreapta politică din Republica Moldova este un haos total

Loading...

Jurnalistul și analistul politic Igor Volnițchi semnalează un haos total pe dreapta eșicherului politic. În cadrul unei emisiuni la postul de televiziune Accent TV, Volnițchi spune că forțele de dreapta nu au conștientizat încă importanța viitorului scrutin parlamentar.

”Probabil, forțele de dreapta încă nu înțeleg cât de important este să folosească perioada pre-electorală în care se decid cele mai importante lucruri. Forțele de dreapta mai întâi au decis că formează un bloc din trei forțe, PAS, PPDA și PLDM, după care partidele conduse de Maia Sandu și Andrei Năstase au declarat că formează un bloc aparte, apoi din nou apar informații că PLDM va fi alături de PAS și PPDA, iar acum auzim că și PL se va alătura acestor forțe. Pe de altă parte avem șapte formațiuni unioniste care cheamă PLDM și PL la formarea unui bloc unionist, dar nici aici nu este clar ce se va întâmpla. Deci, pe dreapta este un haos total”, constată Volnițchi.

Citeste si:  Moscova așteaptă ca alegerile parlamentare din R. Moldova să fie câștigate de o forță politică „gata să dezvolte relațiile cu Rusia”

În cadrul aceleiași emisiuni, jurnalistul a mai declarat că PAS și Maia Sandu ar putea ajunge victime ale propriului filtru de integritate.

”Cred că la un anumit moment, acest mecanism se poate poziționa împotriva PAS, dar și împotriva altor forțe proeuropene, deoarece cei care nu vor trece filtrul vor considera asta ca o insultă și vor încerca să aducă argumente că filtrul nu este corect și eficient. Asemenea mecanisme sunt foarte periculoase, ele pot genera mai multe scandaluri care vor afecta imaginea forțelor pro-europene”, a conchis Igor Volnițchi.

Timpul.md

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. Mai este Simona Halep virgină?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  6. O zi din viata unei Mame - Merita citit.
  7. "Sânii mei sunt naturali.." Cristina, piti de Romania cu sâni imenşi.
  8. Legatura dintre Președintele Klaus Iohannis si SECURITATE