Analist de politică externă din România: Maia Sandu și Andrei Năstase au o legătură strânsă cu fundația Open Dialog

Loading...

Liderii PAS și PPDA, Maia Sandu și Andrei Năstase, au o legătură strânsă cu fundația Open Dialog, care le-a plătit celor doi nu doar biletele de avion și cazarea la Bruxelles pentru diferite evenimente politice, ci şi le-a facilitat accesul la decidenții-cheie din Capitala UE. La această concluzie a ajuns analistul de politică externă din România Andrei Vlăsceanu. El mai crede că legătura binomului PAS şi PPDA cu şefa acestui ONG, Ludmila Kozlovska, ar putea să le afecteze parcursul electoral.

Andrei Vlăsceanu a mai punctat că fondatoarea Open Dialog, Ludmila Kozlowska, a condus ONG-ul pe banii oligarhului kazah Muhtar Ablyazov, dar a primit bani şi de la raiderul numărul 1 din CSI, Veaceslav Platon, care este autorul Laundromatului rusesc și a Miliardomatului moldovenesc. Totodată, Kozlowska este persona non grata în Polonia, fiind acuzată că ar fi agent de influență al FSB.

Mai mult, Vlăsceanu spune că deţine informaţii potrivit cărora Serviciul de securitate din Ucraina a deschis pe numele acesteia un dosar penal la cererea polonezilor.

Citeste si:  PSD pierde un deputat care trece la partidul lui Ponta, PRO România

Concluziile făcute de analistul pentru politică externă din România se regăsesc, parţial, şi în raportul Comisiei parlamentare care a investigat amestecul Open Dialog în treburile interne ale ţării, dar şi finanţarea unor partide.

Documentul, care a fost prezentat acum o săptămână deputaţilor, urmează să fie trimis şi Procuraturii Generale, pentru a investiga faptele şi legăturile politicienilor moldoveni cu acest ONG.

Raportul Comisiei va fi expediat și Uniunii Europene, Consiliului Europei, dar și OSCE.

Foto: publika.md


Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Anda Ruga beata crita in club
  2. Home page
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Legatura dintre Președintele Klaus Iohannis si SECURITATE
  6. O zi din viata unei Mame - Merita citit.
  7. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  8. Horoscop politic 2019. Ce spun astrele despre Iohannis, Dragnea şi Dăncilă şi cine va avea un început de an dezastruos