Politica

AMERICA s-a SĂTURAT PÂNĂ PESTE CAP de CORECTITUDINEA POLITICĂ. Un sondaj de opinie recent arată că NEGRII, HISPANICII și ASIATICII resping LIMBA de LEMN a PROGRESIȘTILOR. Istoria ALTFEL decât o înveți la școală

Loading...

La sfârșitul unei munci laborioase, care a presupus intervievarea a 8 000 de respondenți și 6 focus grupuri, cei patru cercetători, Stephen Hawkins, Daniel Yudkin, Miriam Juan-Torres și Tim Dixon, au dat publicității un studiu numit „Hidden Tribes. A study of America`s Polarized Landscape” (Triburile ascunse. Un studiu asupra peisajului politic polarizat din America).

Concluziile acestei cercetări sunt absolut șocante- minoritarii, fie că vorbim despre americani de culoare, asiatici, nativi amerindieni sau hispanici, resping uneori mai vehement decât albii „corectitudinea politică”, noua limbă de lemn pe care încearcă să o impună progresiștii neo-marxiști.

Cercetarea, care a fost derulată între decembrie 2017 și septembrie 2018, arată că 80 la sută dintre americani cred că această „corectitudine politică este o problemă pentru țară”.

Acest curent de opinie este puternic majoritar și în rândul tinerilor -74 la sută dintre peroanele între 24 și 29 de ani și chiar 79 la sută dintre ceisub 24 de ani, deși aceste categorii au fost expuse cel mai puternic îndoctrinării progresiste prin sistemul de învățământ.

Concluziile studiului sunt chiar și mai șocante când vine vorba de gruparea rezultatelor în funcție de apartenența rasială a respondenților.

„Albii sunt ușor mai puțin înclinați decât media să creadă că această corectitudine politică este o problemă în țară. Totuși, 79 la sută dintre ei împărtășesc această părere. Dimpotrivă, procentele sunt mult mai mari în ceea ce-i privește pe nativii americani (88 la sută), hispanici (87 la sută) și asiatici (82 la sută). Lucrurile nu stau altfel nici în ceea ce-i privește pe americanii de culoare,

Și aceștia susțin în proporție de 75 la sută că această ideologie reprezintă o problemă”, spune Yasha Mounk, lector la Universitatea Harvard. Dar studiul mai indică un aspect extrem de important. Când li s-a cerut să spună exact ce îi supără la „corectitudinea politică”, mulți dintre respondenți au susținut că sunt îngrijorați că li se îngrădește „capacitatea de a se exprima liber”.

Concluziile sunt clare pentru toată lumea: delirul progresist are din ce în ce mai puțină priză la public în cea mai mare democrație din lume. Rezultatele sondajului le dau mari bătăi de cap democraților. Iată ce spune lectorul Yasha Mounk, cunoscut pentru simpatiile sale de stânga- „Diferența dintre percepția progresiștilor și părerile majorității cu privire la această problemă ar putea afecta instituțiile conduse de elita iluminată.


Citește mai departe …

AMERICA s-a SĂTURAT PÂNĂ PESTE CAP de CORECTITUDINEA POLITICĂ. Un sondaj de opinie recent arată că NEGRII, HISPANICII și ASIATICII resping LIMBA de LEMN a PROGRESIȘTILOR. Istoria ALTFEL decât o înveți la școală 2

Opiniile exprimate de invitații EVZ aparțin autorilor și nu reprezintă punctul de vedere al publicației

AMERICA s-a SĂTURAT PÂNĂ PESTE CAP de CORECTITUDINEA POLITICĂ. Un sondaj de opinie recent arată că NEGRII, HISPANICII și ASIATICII resping LIMBA de LEMN a PROGRESIȘTILOR. Istoria ALTFEL decât o înveți la școală 3

Join the LARGEST XXX Cam Site

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.