Ambasadorul SUA tine romanii in strada, Iohannis tine partidele la Cotroceni

 

Dupa ce a discutat, ieri, la Cotroceni, cu presedintele Klaus Iohannis, ambasadorul Hans Klemm i-a indemnat pe manifestanti sa o tina tot asa cu protestele din strada.   Inainte de a se consulta cu liderii politici pe tema viitorului guvern, Klaus Iohannis a primit vizita ambasadorului SUA, Hans Klemm. Cum niciuna dintre parti nu a oferit detalii, certa ramane doar binecuvantarea pe care diplomatul american a dat-o manifestantilor care ies zilnic pe strada, protestand impotriva actualei clase politice romanesti. ”Ultimele zile au fost atat dinamice, cat si foarte emotionante. Transmitem din nou condoleante pentru decesele tragice din data de 30 octombrie si din zilele care au urmat. Aplaudam exercitarea pasnica a libertatii de exprimare si intrunire si ii incurajam pe toti romanii sa ramana implicati in procesul civic”, i-a incurajat Klemm pe protestatari.   iohannis Ambasadorul SUA tine romanii in strada, Iohannis tine partidele la Cotroceni

Presedintele vrea si el anticipate club11 Ambasadorul SUA tine romanii in strada, Iohannis tine partidele la Cotroceni Ramas la Cotroceni, Klaus Iohannis i-a primit, rand pe rand, pe liderii PSD, PNL si UDMR.  O surpriza majora au produs social-democratii lui Liviu Dragnea, care nu numai ca nu au propus un nou premier, dar si par sa fie pe punctul de a accepta varianta anticipatelor. ”Un guvern de tehnocrati, alegeri anticipate – toate aceste obiective cred ca ar trebui stranse la un loc. I-am propus (lui Klaus Iohannis – n.r.) ca dupa aceste runde de consultari sa avem alta runda de consultari, iar dupa asta sa dicutam care poate fi mini-programul de guvernare care sa participe toate partidele, care poate fi profilul de premier, de ministri. Presedintele nu respinge aceasta propunere”, a sintetizat Dragnea, la final.
Citeste si:  Paul Stănescu: „S-a luat decizia execuţiei mele politice. Motivul? Delict de opinie, marca Dragnea!”
hans klemm Ambasadorul SUA tine romanii in strada, Iohannis tine partidele la Cotroceni Primiti dupa pesedisti, liberalii (reprezentati de co-presedintii Alina Gorghiu si Vasile Blaga, plus seniorul Mircea Ionescu Quintus) au confirmat ca Iohannis prefera si el alegeri anticipate. ”Presedintele a spus ca este solutia cea mai rezonabila in momentul de fata. Ramane de vazut cat de greu e de realizat. Intelegem ca nu este usor (…) Cat timp mai raman cativa parlamentari, cateva grupuri mici, Parlamentul nu se poate dizolva”, a comentat ceva mai pe larg Ionescu Quintus. Primiti la Cotroceni imediat dupa liberali,udemeristii s-au declarat de acord, prin vocea lui Kelemen Hunor, si cu alegerile anticipate, si cu numirea unui guvern tehnocrat. Ministrul Sorin Cimpeanu, premier interimar   Klaus Iohannis l-a respins pe premierul interimar propus de Victor Ponta, pesedistul Mircea Dusa, si l-a numit in fruntea Executivului pe ministrul Educatiei, Sorin Campeanu. ”Am acceptat demisia Prim-ministrului Ponta. Am decis sa numesc in pozitia de Prim-ministru interimar pe domnul Ministru Sorin Campeanu. Am semnat ambele decrete”, a transat Iohannis problema succesiunii lui Ponta. ”Am discutat cu liderii partidelor si imi doresc sprijinul partidelor politice parlamentare pentru a duce la bun sfarsit aceasta misiune pe care o consider dificila”, a declarat noul prim-ministru, imediat dupa numire. Iar prima sarcina a premierului Campeanu este, asa cum a subliniat si Klaus Iohannis, finalizarea cat mai rapida a bugetului pe anul viitor.
Citeste si:  Iohannis, întrevedere cu Angela Merkel. Ce au discutat cei doi lideri politici
 
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  3. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  4. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  5. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…
  6. Secretul prin care Iohannis a ajuns Presedintele Romaniei
  7. Mai este Simona Halep virgină?
  8. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna